Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš
Ingredience
600 g libového masa (vepřové, krůtí, kuřecí)
500-600 g hlávkového zelí
1 menší pórek
1 velká červená paprika
2 lžíce solamylu
sůl
mletý pepř
drcený kmín
chilli
mletý zázvor
olej
250 g celozrnných těstovin
Postup
Maso nakrájíme na kostky a promícháme se solamylem. V kastrolu rozpálíme olej a maso na něm opečeme dozlatova. Pak osolíme, opepříme, trochu podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Občas zamícháme. Zelí nakrouháme, pórek nakrájíme na kolečka, papriku na malé nudličky. Přidáme k poloměkkému masu, okmínujeme, okořeníme špetkou chilli a zázvoru a za občasného promíchání dodusíme doměkka.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scezené přimícháme k masu se zeleninou. Podle chuti dokořeníme.
Podobné recepty:
Zázvorová vepřová pečeně,
Prezidentské maso,
Bábovka - tlačenka,
Špekáčky s nivou a cibulí,
Zapečené řízky s hořčicí,
Kotlety v leču,
Krkovička na cibuli se slaninou,
Obrácené vepřové řízky ,
Čertův měšec,
Řízky naruby,
Klobásy v bramborovém těstě,
Gratinované vepřové medailonky ,
Pórek se šunkou,
Maso v mrkvi s hráškem,
Zapečené kotlety,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Vepřová kýta s citronovo-olivovou náplní ,
Zasýřené kotlety,
Rozmarýnové kotlety,
Moravští vrabci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.