Podmáslový špaldovo-žitný chléb
Ingredience
400 ml podmáslí
2 lžičky soli
1 lžička cukru
2 lžíce oleje
200 g žitné chlebové mouky
300 g celozrnné špaldové mouky
2 lžičky kmínu
1 lžička sušeného droždí
2 lžíce pšeničných klíčků
2 lžíce slunečnicových semínek
Postup
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Klasik - velikost malá - kůrka střední. Klíčky a slunečnici přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Celozrnný mňam chlebík,
Jihočeské zelňáky ,
Chléb Vysočina,
Levné langoše,
Zeleninové rizoto,
Květákové placičky,
Marinovaný lilek,
Halušky s brynzou,
Těstoviny se zeleninou,
Pohankové placky,
Sýrové kuličky,
Chléb skoro jako Šumava,
Bramborový dort,
Chléb s ovesnými vločkami,
Bramborové placičky zapečené se sýrem,
Krokodýl,
Pohankové palačinky s bryndzou,
Šafránové rizoto,
Pizza bábovka,
Květák na mozeček,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.