Podmáslový špaldovo-žitný chléb
Ingredience
400 ml podmáslí
2 lžičky soli
1 lžička cukru
2 lžíce oleje
200 g žitné chlebové mouky
300 g celozrnné špaldové mouky
2 lžičky kmínu
1 lžička sušeného droždí
2 lžíce pšeničných klíčků
2 lžíce slunečnicových semínek
Postup
Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Klasik - velikost malá - kůrka střední. Klíčky a slunečnici přidáme až po zvukovém signálu.
Podobné recepty:
Savojský quiche,
Rýžový pudink,
Cuketová čína,
Zapečené brambory s ředkvičkami,
Pivní chléb,
Tofu řízky,
Knedle s vajíčkem,
Špaldový celozrnný bochník,
Míchaná vajíčka se zeleninou,
Rohlíky opečené se sýrem,
Smetanovo-sýrové trojúhelníky,
Pizza,
Špagety se třemi druhy sýra,
Ciabatta se ztraceným vejcem,
Bylinkový chlebíček,
Čínské nudle,
Celozrnný mňam chlebík,
Babiččiny houstičky,
Bramborák se zelím,
Pizza bábovka,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.