Levné langoše
Ingredience
těsto:0,75 l vlažné vody
1 lžička cukru
2 lžičky soli
5 lžic oleje
1 kg hladké mouky
2 lžičky drceného kmínu
1 lžička sušeného česneku
42 g čerstvého droždí
dále: česnek
olej
kečup
tvrdý sýr
Postup
Suroviny vložíme do pekárny a necháme zpracovat a vykynout těsto. Bez pekárny ho lze vypracovat běžným způsobem. Z vykynutého těsta lžící ukrajujeme kousky a na talíři potřeném olejem naolejovanýma rukama roztáhneme na tenkou placku. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Necháme okapat na ubrousku. Rozmačkaný česnek smícháme s trochou oleje a špetkou soli. Touto směsí potíráme usmažené langoše, podle chuti pomázneme kečupem a posypeme strouhaným sýrem.
Podobné recepty:
Špaldový ořechovo-rozinkový chléb,
Otrubové slané pečivo,
Zeleninové palačinky,
Rychlý chléb s bramborovou kaší,
Bylinkové brambory,
Cibulové placky,
Bretaňské fazole,
Slaná ovesná kaše,
Nivovo-cibulový nářez,
Pochoutkové těstoviny,
Brambory zapečené se sýrem a petrželkou,
Noky čtyř druhů sýrů,
Bramborové suflé s bylinkami,
Tříhrnkový chléb se semínky,
Zeleninové rizoto se žampiony,
Zapékané okurky,
Šumava - chléb,
Balkánské taštičky,
Strouhanec s mákem,
Tofu řízky,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.