Cibulový se slaninou
Ingredience
1 velká cibule
100 g anglické slaniny
2 lžíce oleje
150 g bílého jogurtu
125 ml vody
125 ml mléka
300 g polohrubé mouky
100 g žitné chlebové mouky
100 g celozrnné pšeničné mouky
2 lžičky cukru
2,5 lžičky soli
2 lžičky kmínu
1 lžička sušeného droždí
Postup
Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a na rozpáleném oleji společně osmažíme dozlatova. Necháme vychladnout.
Do nádoby pekárny nalijeme vodu, mléko a jogurt. Přidáme cukr, sůl a zasypeme moukou. Na povrch mouky nasypeme do důlku droždí, do rohu nádoby dáme kmín.
Zapneme program Klasik - velký - střední kůrka. Po zvukovém signálu přidáme usmaženou cibulku se slaninou.
Podobné recepty:
Špagety Viva Italia,
Těstoviny s cuketou,
Šťouchané brambory s pažitkou,
Kapustový prejt,
Bramborové placičky zapečené se sýrem,
Cizrna s rajčaty,
Rohlíky opečené se sýrem,
Halušky s brynzou,
Ciabatta se ztraceným vejcem,
Bramborák jako příloha,
Cuketové lívanečky,
Čili špagety,
Jemný grahamový chléb,
Vařené kukuřičné klásky,
Česnekový lilek,
Zapečené brambory s ředkvičkami,
Čínské nudle,
Rýžová kaše s ovocem,
Grahamový s rozmarýnem,
Knedlíkové omelety dědečka z Kunovic,
další recepty z kategorie Bezmasá jídla
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.