Pařížská šlehačka 2
Ingredience
1 l smetany ke šlehání
200 g hořké čokolády
Postup
Do 500 ml nalámeme čokoládu a za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme asi 1 minutu. Odstavíme a necháme vychladnout. Uložíme do ledničky do druhého dne.
K čokoládové smetaně z ledničky (je dost ztuhlá) přilijeme 500 ml smetany (studenou z ledničky), promícháme a elektrickým šlehačem vyšleháme do hustého krému.
Toto množství stačí na promazání (2x) a nazdobení dortu o průměru 28 cm.
Podobné recepty:
Jablkový pudinkový dort,
Čokoládový krém s jíškou,
Lotoskvítky,
Míč,
Ořechový korpus s krupicí,
Srdce pro babičku,
Maršmelounová hmota,
Sníh do kremrolí,
Pařížská šlehačka 1,
Kokosový krém s medem,
Čokoládové řezy,
Dort s kuželkami,
Medovník,
Kakaová poleva,
Banánový s mašlí,
Rozkvetlá bábovka,
Jogurtový dort,
Beruška,
Tenisová raketa,
Maturitní,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.