Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Švédské palačinky,
Modelovací a potahovací hmota,
Kokosový krém s medem,
Pudinkové kostky s tvarohem - bez mouky!,
Šlehačková bomba s ovocem,
Písecký dort,
Čokoroláda s meruňkami,
Plněná kopule,
PF 2009,
Půlnoční dort,
Tlačenková podkova,
Šlehačková vejce,
Kávový s kopretinami,
Podkova,
Kakaovo-vanilkový dort,
Piškotový koláč s jahodami a šlehačkou,
Punčová roláda,
Slaná cuketová bábovka,
Harlekýn,
Kávovo-oříškové roládky,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.