Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Semifreda s jahodami,
Otakárek meruňkový,
Svěží ananasový dezert,
Zahrádka,
Srdce pro babičku,
Meruňkový zkušební,
Modrozelený s lentilkami,
Oplatkové řezy,
Ovocný dort 3,
Lehký oříškový piškot,
Dvoubarevná roláda,
Banánový sen,
Krém s nutellou,
Tvarohovo-šlehačkový dort,
Žloutkové řezy,
Kávový dortík,
Nepečený ovocný dort,
Jahodová zmrzlina s tvarohem,
Mandlový dort s vaječným likérem,
Modelovací a potahovací hmota,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.