Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Kávová stracciatela,
Vláček náklaďáček,
Kardinálovy řezy,
Jirkova slivovice,
Melounový dezert,
Tvarohovo-špenátový koláč se šunkou,
Beruška,
Roláda s mozaikou,
Kakaový krém s nutellou,
Ořechovo-karamelový s ornamenty,
Ochucená ztužená šlehačka,
Pudinkový dort s ovocem,
Slané srdce,
Šlehačkový s mandarinkami,
Jarmilčiny kremrole,
Jahodová Charlotte,
Čoko-smetanová poleva na dort,
Věnečky od Dany,
Čokobanánový dort,
Vanilkový tvarohový krém,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.