Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Pomerančový dort,
Jahodové tiramisu,
Nepečený dort,
Modelovací a potahovací hmota,
Mandlovo-kapučínový sen,
Svatební kopretiny - zelený,
Kávový dortík,
Bílková roláda,
Kávový dort s čokoládou,
Medovník,
Kniha,
Punčová roláda,
Jubilant,
Lehký osvěžující dortík,
Ořechovo-karamelový s ornamenty,
Šlehačková šachovnice,
Modelovací čokoláda,
Mandarinkový řez,
Pudinkové be-be řezy,
Cukrová poleva,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.