Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Smrt čokoládou,
Variace na písecký dort,
Oplatkové řezy,
Čokobanánový dort,
Harlekýn,
Kniha - skládaný dort,
Žabí princ,
Kokosový krém s medem,
Nepečený ovocný dort,
Šestihran s růžemi,
Melounový dezert,
Dášin marcipán,
Kniha,
Jahodová louka,
Višňový s čokoládou pro 9.B,
Čokoládový krém s moučnou kaší,
Dort s kuželkami,
Krabdort,
Třepací dort hnědý,
Nebeská roláda,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.