Dášin marcipán
Ingredience
16 lžic sušeného mléka
8 lžic moučkového cukru
2 - 3 lžíce vody
1 lžička mandlové tresti
Postup
Mléko a cukr prosejeme a smícháme s vodou a trestí. Dobře propracujeme rukama. Je-li hmota příliš tuhá, namáčíme si ruce do vody, je-li marcipán příliš měkký, zahustíme prosátým mlékem nebo cukrem. Zpracováváme až získá žádanou konzistenci. Můžeme použít na potahování dortu i na marcipánové ozdoby.
Podobné recepty:
Nepečený ovocný dort,
Karamelová šlehačka (do dortu),
Čoko-smetanová poleva na dort,
Roláda s mozaikou,
Karamelový krém smetanový,
Čokoládový krém s jíškou,
Autíčkový bez mléčné bílkoviny,
Tvarohovo-jahodový dort,
Višňový dort s pálenkou,
Harlekýn,
Mandlový dort s vaječným likérem,
Jablíčkový dort,
Škopíček plný rybiček,
Semifreda bez formy,
Šlehačkovo-jahodový dezert,
Vanilkový dort,
Mouřenín,
Jirkova slivovice,
Lískooříškový krém,
Třené lívance,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.