Pudinkové be-be řezy
Ingredience
2 balíčky světlých a 2 balíčky kakaových be-be sušenek
1 l mléka
3 sáčky čokoládového pudinkového prášku
5 lžic krystalového cukru
250 ml smetany ke šlehání
2 kelímky (á 200 ml) zakysané smetany
2 sáčky vanilkového cukru
80 g hořké čokolády
Postup
Dno hlubšího plechu vyložíme světlými sušenkami.
Z mléka, pudinkových prášků a krystalového cukru uvaříme hustý pudink. Ještě horký rozetřeme v rovnoměrné vrstvě na sušenky.
Povrch pudinku poklademe kakaovými sušenkami. Necháme vychladnout.
Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem dotuha. Vmícháme zakysanou smetanu a tento krém rozetřeme na hnědé sušenky.
Čokoládu nastrouháme a moučník jí rovnoměrně posypeme.
V ledničce necháme uležet do příštího dne.
Podobné recepty:
Karamelový krém s pudinkem,
Dort s broskvemi,
Nepravé tiramisu,
Krabdort,
Kávová zmrzlina,
Čokoládový s banány,
Jahodové pudinkové řezy,
Vaječný šlehaný krém,
Francouzské vánoční poleno,
Mandarinkové řezy se šlehačkou,
Pařížská šlehačka 1,
Jubilant,
Jarmilčiny kremrole,
S ovocem a se šlehačkou,
Bob a Bobek,
Mramorovaný korpus,
Punčová roláda,
Svatební kopretiny - zelený,
Alenčin tvarohový dortík,
Vídeňský zákusek,
další recepty z kategorie Dezerty
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.