Šlehačkovo-pudinkový dezert

Hodnocení receptu

Ingredience

250 ml smetany ke šlehání
50 g čokoládového zeesanu + 62 ml vody
200 g vanilmixu + 500 ml vody
3 lžíce rumu
dětské piškoty
kakaový prášek

Postup

Smetanu ušleháme do polotuha. Zeesan rozšleháme s vodou, přimícháme smetanu a došleháme dotuha. Vanilmix zalijeme vodou a prošleháme. Obě hmoty smícháme.
Dno dortové formy vyložíme piškoty. Natřeme asi polovinu hmoty, další piškoty, druhou polovinu hmoty a opět piškoty. Formu přetáhneme potravinářskou fólií a uložíme do druhého dne do ledničky.
Nožem objedeme po obvodu, odstraníme boční stěnu formy a povrch poprášíme kakaem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-18 10:39:16 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři