Játrová směs na špagety
Ingredience
500 g drůbežích jater
1 malý pórek
1 plechovka červených fazolí
1 plechovka rajského protlaku (190 g)
sůl
mletý pepř
oregano
česnek
olej
tvrdý sýr
Postup
Očištěná játra nakrájíme na kousky a orestujeme na rozpáleném oleji. Okořeníme, přidáme nadrobno pokrájený pórek, rozmačkaný česnek (asi 3 stroužky) a ještě chvíli společně posmažíme, pořád mícháme. Až jsou játra měkká a propečená, přisypeme propláchnuté fazole a protlak. Zamícháme, podlijeme vodou a asi 5 minut necháme pomalu provařit. Podle chuti dosolíme.
Podáváme s těstovinami, nejlépe celozrnnými. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
Podobné recepty:
Pečená kachna,
Kachna s jablky,
Krůtí v hořčičné omáčce,
Játra na cibulce,
Flamendr,
Drůbeží játra s jablky na kari,
Krůtí roláda půvabné komtesy,
Krůtí roládky,
Krůtí plátky v pikantní omáčce,
Krůtí rolka,
Krůtí prsa s rozmarýnem a fazolemi,
Krůtí na divoko,
Krůtí soté,
Krůtí prsa s ořechy,
Krůtí bylinková pečeně,
Krůtí prsa v těstíčku,
Játrová směs na špagety,
Krůta s mandlovou nádivkou,
Bažant na medu,
Bažant na zázvoru,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.