Játrová směs na špagety

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g drůbežích jater
1 malý pórek
1 plechovka červených fazolí
1 plechovka rajského protlaku (190 g)
sůl
mletý pepř
oregano
česnek
olej
tvrdý sýr

Postup

Očištěná játra nakrájíme na kousky a orestujeme na rozpáleném oleji. Okořeníme, přidáme nadrobno pokrájený pórek, rozmačkaný česnek (asi 3 stroužky) a ještě chvíli společně posmažíme, pořád mícháme. Až jsou játra měkká a propečená, přisypeme propláchnuté fazole a protlak. Zamícháme, podlijeme vodou a asi 5 minut necháme pomalu provařit. Podle chuti dosolíme.
Podáváme s těstovinami, nejlépe celozrnnými. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 14:42:46 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři