Bažant na medu
Ingredience
Bažant
100 g slaniny vcelku
mletý zázvor
muškátový oříšek
sůl
100 g másla
500 ml červeného vína
3 lž medu
Čas přípravy
120 minut
Postup
Bažanta prošpikujeme klínky slaniny, okořeníme. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku, přidáme máslo, bažanta a podlijeme polovinou vína. Ze zbytku vína a medu připravíme směs na potírání masa během pečení. Pečeme v troubě na 180°C asi hodinu a půl.
Podobné recepty:
Krůtí prsa s rozmarýnem a fazolemi,
Bažant na medu,
Drůbeží plátky v strakaté omáčce,
Chilli con carne,
Játra na cibulce,
Krůtí prsa v těstíčku,
Drůbeží na paprice,
Kachna s jablky,
Bažant na zázvoru,
Drůbeží prsa v kukuřici,
Calzone s krůtím masem,
Krůtí kousky v sýrové omáčce,
Drůbeží játra s jablky na kari,
Drůbeží šťavnatý řízek,
Krůtí kari medailonky,
Krůtí kýta na smetaně,
Krůtí pochoutka,
Krůtí řízky s kukuřičnými lupínky,
Krůtí v sezamovém těstíčku,
Krůtí soté,
další recepty z kategorie Drůbeží maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.