Namáčené maso
Ingredience
1000 g masa
5 vajec
2 malé lžičky soli
lžíce kečupu
lžíce hořčice
lžíce worčestru
trochu kmínu
majoránka
pepř
Čas přípravy
20 minut
Postup
Uvedené suroviny rozšleháme a namočíme do nich naklepané maso.Necháme uležet min 24 hod.
Podobné recepty:
Namáčené maso,
Promoční telecí řízek ,
Maďarský guláš,
Bylinkové hamburgery,
Bigos,
Telecí guláš dle klokočenských vinařů,
Hovězí na zelenině,
Hovězí v jemné křenové omáčce,
Hovězí na smetaně,
Iblizova pochoutka,
Hovězí plátky na víně,
Hovězí na rozmarýnu,
Maďarský tokáň,
Mexický hovězí krk,
Hovězí na zelenině ,
Tagliata na salátu s rukolou a žampiony ,
Hovězí vařené maso s pažitkovou omáčkou ,
Svíčkové steaky na gorgonzole ,
Hovězí tatarský kebab,
Kořeněná hovězí pečeně ze šálu ,
další recepty z kategorie Hovězí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.