Andulčino maso na zelenině
Ingredience
500 g masa (kuřecí nebo vepřové)
150 g selského salámu nebo vysočiny
1 cibule, 1 červená paprika
4 stroužky česneku
5 lžic kečupu
1 lžíce hladké mouky
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Na rozpáleném oleji orestujeme pokrájené maso, zasypeme moukou a ještě chvíli za stálého míchání opékáme.
Osolíme, opepříme a podlijeme trošku vodou. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa.
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky, papriku a salám na kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli dozlatova, přidáme česnek, salám, papriku a krátce všechno společně osmažíme. Nakonec vmícháme kečup a odstavíme.
Směs se salámem přidáme do hrnce k měkkému masu a promícháme. Podle chuti dosolíme či dopepříme.
Podáváme s rýží.
Podobné recepty:
Arabské kuře,
Nadívané kuře pečené s přílohou,
Bylinkové brambory s kuřecími prsíčky,
Prsíčka ve vinném těstíčku,
Kuřecí prsíčka s hořčicí a sýrem,
Kuřecí plátky v leču,
Kuřecí maso s játry,
Cigánské řízky,
Kuře pečené s přílohou,
Maso pikant,
Pečená krůtí kýta,
Kuře s mandlovou nádivkou,
Bylinkové plátky v omáčce,
Katalánské kuře,
Ohnivá pánev,
Kuře pečené se slaninou,
Kuřecí rolka plněná vepřovými jazyky,
Roláda z kuřecích prsíček,
Drůbeží prsa v kukuřici,
Kuře s barevnou přílohou,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.