Andulčino maso na zelenině
Ingredience
500 g masa (kuřecí nebo vepřové)
150 g selského salámu nebo vysočiny
1 cibule, 1 červená paprika
4 stroužky česneku
5 lžic kečupu
1 lžíce hladké mouky
olej
sůl
mletý pepř
Postup
Na rozpáleném oleji orestujeme pokrájené maso, zasypeme moukou a ještě chvíli za stálého míchání opékáme.
Osolíme, opepříme a podlijeme trošku vodou. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa.
Cibuli a česnek pokrájíme na plátky, papriku a salám na kostičky.
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli dozlatova, přidáme česnek, salám, papriku a krátce všechno společně osmažíme. Nakonec vmícháme kečup a odstavíme.
Směs se salámem přidáme do hrnce k měkkému masu a promícháme. Podle chuti dosolíme či dopepříme.
Podáváme s rýží.
Podobné recepty:
Diblíkův propálený chřtán,
Kuřecí játra v kečupové směsi,
Kuřecí nudličky s houbami a pórkem,
Kuře s barevnou přílohou,
Sakra kuře (králík),
Kuře tří hořčic,
Suvlaki na bylinkách,
Kuře s bylinkami a citronem ,
Kuřecí prsa s medovým pórkem,
Fofr kuřokousky,
Pečená krůtí kýta,
Kuřecí kousky s nudlemi,
Pikantní kuřecí křídla s fenyklovým salátem ,
Asijské nudle 1,
Kuře nebo slepice na paprice,
Drůbeží nudličky s cuketou,
Ohnivá pánev,
Kuře na kari,
Kuřecí prsíčka s hořčicí a sýrem,
Kuřecí nářez,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.