Diblíkův propálený chřtán

Hodnocení receptu

Ingredience

4 plátky masa
60 g tuku
100 g kořenové zeleniny
1 cibule
25 kuliček pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
sůl
cukr
citronová šťáva
1 lžíce hladké mouky
250 ml smetany
voda

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na části tuku.

Do tuku po opékání přidáme zbylý tuk, nadrobno nakrájenou zeleninu, cibuli, pepř, nové koření a bobkový list. Opečeme dorůžova, přidáme maso, podlejeme vodou a dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou s moukou, povaříme a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.

Omáčku propasírujeme na maso. Podáváme s knedlíkem, noky, těstovinami, ...

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 15:55:43 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři