Přírodní řízek s hořčicí
Ingredience
4 plátky masa (vepřové kotlety, krkovice nebo kuřecí řízky)
plnotučná hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až začne stékat voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky.
Podáváme s braborami - vařené, americké nebo kaše a hořčicovou omáčkou.
Podobné recepty:
Mexické kuře,
Pečené kuře s česnekem a se sýrem,
Špenátové rizoto,
Kuře pečené se slaninou,
Pilaf z kuřete,
Česnekové kuře v karí,
Řízky zase jinak,
Kuřecí ragů,
Kuře po řecku,
Kořeněná kuřecí směs,
Kuřecí prsa v kari omáčce,
Kuřecí bábovka,
Kuřecí řízky,
Kuře jako svíčková,
Kuřecí prsíčka v olivové krustě ,
Salát z grilovaného kuřete,
Česnekové kuře v bylinkách,
Kuřecí rarášky,
Kuře neskutečně dobré,
Arabské kuře,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.