Přírodní řízek s hořčicí
Ingredience
4 plátky masa (vepřové kotlety, krkovice nebo kuřecí řízky)
plnotučná hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až začne stékat voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky.
Podáváme s braborami - vařené, americké nebo kaše a hořčicovou omáčkou.
Podobné recepty:
Kuřecí řízky,
Kuře na víně ,
Kuřecí znojemská,
Kuřecí pánev s chilli omáčkou,
Nadívané kuře,
Závin s kuřecím masem,
Kuře na zelí,
Kuřecí prsa v kari omáčce,
Opilé kuře,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Kuře na bramborách,
Česnekové kuře v bylinkách,
Asijské nudle 2,
Medové překvapení,
Játrová směs z trouby,
Špenátové rizoto,
Mandlová játra,
Kuře Provence,
Kari hrnec,
Kontinentální kuře,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.