Špenátové rizoto

Hodnocení receptu

Ingredience

1-1,5 hrnku rýže
1-2 krůtí křídla
2-3 cibule
150-200 g listového špenátu
sůl
drcený kmín
mletá paprika
olej
lžička másla
mletý pepř
1 stroužek česneku

Postup

Rýži uvaříme osvědčeným způsobem, např. takto.

Krůtí křídla osolíme, okmínujeme, opaprikujeme a vložíme do pekáčku, který jsem vytřeli olejem a na dno nasypali nahrubo pokrájenou cibuli. Trochu podlijeme vodou.

Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a upečeme doměkka.

Špenátové listy posekáme na menší kousky a krátce podusíme na lžičce másla. Lehce osolíme, opepříme a ochutíme rozmačkaným česnekem.

Z upečených křídel obereme všechno maso a pokrájíme na drobné kousky.

Hotovou rýži nasypeme do pekáče s výpekem, přidáme pokrájené maso, podušený špenát a dobře promícháme.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-07 20:46:01 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři