Jižanské kuřecí paličky
Ingredience
12 - 16 kuřecích paliček
1 litr podmáslí
trocha hladké mouky smíchané se solí a pepřem
2 vejce rozšlehaná vidličkou
kukuřičné lupínky na obalování
rostlinný olej nebo rostlinný tuk
Čas přípravy
45 minut
Postup
Paličky ve velké kastrolu zalijte podmáslím a uveďte do varu. Vařte asi dvacet minut. Nechte vychladnout. Poté paličky důkladně otlačte v okořeněné mouce, přebytečnou oklepejte. Naočte je ve vajíčku a důkladně obalte v lehce podrcených lupíncích. V kastrůlku rozehřejte tuk a paličky v něm osmažte ze všech stran dozlatova. Vkládejte jen takové množství, aby při smažení volně plavaly.
Podobné recepty:
Kontinentální kuře,
Jogurtové řízky,
Kuře s jablky,
Kuře na divokém koření,
Přírodní řízek se zeleninou,
Kuřecí kousky s pórkem a ananasem,
Kuře v červené rýži,
Kuře jako svíčková,
Kuře s houbami a medem ,
Jemné masíčko s cuketou,
Kuřecí rolka plněná vepřovými jazyky,
Těstovinový mišmaš,
Kuřecí maso s játry,
Asijské nudle 2,
Česnekové kuře v bylinkách,
Pórkovo-žampionová směs,
Atlantik,
Kuřecí maso v těstíčku ,
Jednoduché kuře,
Játra na cibuli,
další recepty z kategorie Kuřecí maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.