Anglické suchárky

Hodnocení receptu

Ingredience

6 bílků
200g krystalového cukru
200g hladké mouky
100g lískových oříšků
100g mandlí

Postup

Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme (na 180°C) dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky (3 mm), poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-20 14:21:39 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři