Buchta s podmáslím

Hodnocení receptu

Ingredience

350 g polohrubé mouky
350 g cukru krupice
2 vejce
1 lžička jedlé sody
1 - 2 lžíce kakaa
10 ml oleje
1/2 litru podmáslí

Čas přípravy

45 minut

Postup

Vytvořenou směs důkladným promícháním nalijeme na vymazany a vysypaný plech a pečeme cca půl hodiny při cca 180 stupních. Poté polijeme polevou, kterou si vytvoříme z následujících ingrediencí: utřeme 7 dkg másla a 2 lžíce kakaa utřeme. Do hrnečku dáme 14 kostek cukru, 3 lžíce vody, a svaříme asi 5 minut aby se táhlo jako karamel, smícháme s utřeným máslem a kakaem a potíráme buchtu

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:17 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři