Zmrzlina s horkým hroznovým vínem
Ingredience
400 g bílých hroznů bez jader
1/8 l polosuchého bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce cukru
špetka skořice
8 kopečků vanilkové zmrzliny
Čas přípravy
15 minut
Postup
Hrozny omyjte a kuličky vína rozpulte. Víno zahřejte s citronovou šťávou a cukrem v hrnci a nechte přikryté přibližně 5 minut vařte. Přidejte kuličky hroznů a ochuťte skořicí. Dál nevařte, kuličky jen zahřejte. Na každou porci (2 kopečky) zmrzliny dejte ohřáté hroznové víno a podlijte trochou vinné šťávy.
Podobné recepty:
Čokobuchta á la brownies,
Nugátový závin ,
Krupicoví sněhuláci,
Vínová bábovka,
Čokoládový řez s ořechy,
Chodské koláče,
Zlatá rybka,
Medová bábovka,
Višně v kakaovém krému ,
Bábovka Margotka,
Bramborové taštičky s povidly,
Koláč s hroznovým vínem ,
Linecké řezy s jablky,
Americký koláč,
Frgále,
Třená bábovka,
Medová bábovka,
Jablková bábovka,
Sladké mámení,
Jogurtová buchta,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.