Zmrzlina s horkým hroznovým vínem

Hodnocení receptu

Ingredience

400 g bílých hroznů bez jader
1/8 l polosuchého bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce cukru
špetka skořice
8 kopečků vanilkové zmrzliny

Čas přípravy

15 minut

Postup

Hrozny omyjte a kuličky vína rozpulte. Víno zahřejte s citronovou šťávou a cukrem v hrnci a nechte přikryté přibližně 5 minut vařte. Přidejte kuličky hroznů a ochuťte skořicí. Dál nevařte, kuličky jen zahřejte. Na každou porci (2 kopečky) zmrzliny dejte ohřáté hroznové víno a podlijte trochou vinné šťávy.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři