Zmrzlina s horkým hroznovým vínem
Ingredience
400 g bílých hroznů bez jader
1/8 l polosuchého bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce cukru
špetka skořice
8 kopečků vanilkové zmrzliny
Čas přípravy
15 minut
Postup
Hrozny omyjte a kuličky vína rozpulte. Víno zahřejte s citronovou šťávou a cukrem v hrnci a nechte přikryté přibližně 5 minut vařte. Přidejte kuličky hroznů a ochuťte skořicí. Dál nevařte, kuličky jen zahřejte. Na každou porci (2 kopečky) zmrzliny dejte ohřáté hroznové víno a podlijte trochou vinné šťávy.
Podobné recepty:
Tvarohová bábovka s ovocem,
Koláč líné hospodyně,
Písková bábovka,
Vídeňský zákusek,
Likérová bábovka,
Sladké mámení,
Máslová bábovka,
Pudinkový koláč (z vanilmixu),
Letní ovocný koláč,
Zlatá rybka,
Řez Den a Noc ,
Celozrnné košíčky s pudinkem,
Helenské rohlíčky,
Třený koláč s drobenkou ,
Krupicoví sněhuláci,
Prázdninová bublanina,
Obyčejné buchty,
Jogurtová bábovka,
Kynutý jablečný závin,
Čtvercový koláč,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.