Zmrzlina s horkým hroznovým vínem
Ingredience
400 g bílých hroznů bez jader
1/8 l polosuchého bílého vína
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce cukru
špetka skořice
8 kopečků vanilkové zmrzliny
Čas přípravy
15 minut
Postup
Hrozny omyjte a kuličky vína rozpulte. Víno zahřejte s citronovou šťávou a cukrem v hrnci a nechte přikryté přibližně 5 minut vařte. Přidejte kuličky hroznů a ochuťte skořicí. Dál nevařte, kuličky jen zahřejte. Na každou porci (2 kopečky) zmrzliny dejte ohřáté hroznové víno a podlijte trochou vinné šťávy.
Podobné recepty:
Tvarohová bábovka,
Perník,
Pudinkový koláč (z vanilmixu),
Exkluzívní sušenky pro psy,
Šimláky z Polabí,
Podzimní koláč,
Motýlci z kynutého těsta,
Tvarohový dort ,
Koláč den a noc,
Pudinkové košíčky,
Laciná Václavova bábovka,
Tvarohové knedlíky,
Moučník s ořechovou krustou,
Kaštanové muffiny,
Hruškový kynutý koláč,
Moučník tulipán,
Pečený jahodový tvaroh,
Kynutý jablečný závin,
Pudingové řezy pro děti,
Ořechová olejová buchta ,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.