Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Kefírová buchta,
Ovocný koláč od Pidly,
Opilý Bertík,
Jablkový koláč s rozinkami,
Bábovka s jablky a skořicí,
Zajíc celý perníkový,
Buchta z učebnice,
Mřížkový koláč s tvarohem,
Hraběnčiny řezy,
Bábovka Margotka,
Perník s piškoty,
Rychlá čokooříšková buchta,
Brusinková bábovka,
Řez Den a Noc ,
Pařížské kostky,
Strakaté řezy,
Jogurtová buchta,
Bábovka růžovka,
Lívance,
Marmeládová buchta,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.