Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Skorojogobella,
Kakaové řezy s tvarohem a s jablky,
Meruňkový chlebíček,
Křehká buchta s jablky,
Božský perník,
Makovec ,
Zlatá rybka,
Meruňkový táč,
Likérové řezy,
Lískooříškové řezy,
Jablečné muffiny s nutelou,
Tvarohovo-krupicový koláč,
Švestková bábovka,
Kokosový studený dort ,
Ovocný koláč,
Bábovka Margotka,
Rozkvetlé muffiny doktora Oetkera,
Bábovka karamelová,
Jogurtová bábovka,
Jogurtovo-jablkové řezy,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.