Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Kropenatá bábovka,
Banánová bábovka,
Kynutá bábovka s rozinkami,
Jablkový závin tažený,
Zajíci z kynutého těsta,
Bábovka s jablky a skořicí,
Perníková mlaskajda,
Litý koláč s tvarohem,
Minišátečky,
Koláč den a noc,
Valašské frgále,
Bábovka s kokosem a čokoládou,
Koláč s cuketovými povidly,
Tatrankové řezy,
Libuščiny vdolečky,
Oříšková s čokoládou,
Vídeňský zákusek,
Čokoládový dort Indián ,
Kynutý jablečný závin,
Pudinkové kostky od Irči,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.