Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Křehké ořechové čtverečky sledovou polevou ,
Sladký chlebíček,
Meruňkový táč,
Be-be řezy,
Škopíček plný rybiček,
Moučník hrk-hrk,
Velikonoční propletenec,
Tvarohová zebra,
Kakaová roláda s tvarohem ,
Máslová bábovka,
Bábovka bez šlehání,
Tvarohové šátečky,
Kokosový chlebíček,
Podmáslová bábovka,
Margot řezy ,
Pivní štrůdl,
Meruňková bublanina,
Levný jablečný závin,
Moučník s limetkovou polevou ,
Zmrzlina s horkým hroznovým vínem ,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.