Vídeňská vařená bábovka
Ingredience
250 g polohrubé mouky
150 g cukru
150 g másla
1 vejce
2 lžíce kakaa
250 ml mléka
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Postup
Mléko svaříme s cukrem, tukem, kakaem a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, mouku prosetou s práškem do pečiva a vanilkovým cukrem. Dobře vymíchané těsto naplníme do vymazané a vysypané formy a upečeme.
Podobné recepty:
Bílkový chlebíček s kokosem,
Minišátečky,
Margot řezy ,
Tvarohovo-šlehačkový dort,
Ovocný koláč - rychlovka,
Kynutí šneci,
Lehký vánek,
Pudinková bábovka,
Mramorová bábovka s marmeládou,
Meruňkový táč,
Nekynuté řezy,
Bábovka mnoha chutí,
Tvarohové koláčky,
Čokooříškové bábovičky,
Trhanec podle Lucie,
Sladké mámení,
Perník s tvarohovou mřížkou,
Čokosová bábovka,
Olejová buchta (jako třená),
Korunové koláčky,
další recepty z kategorie Moučníky
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.