Losos na rozmarýnu
Ingredience
porce lososa
čerstvý rozmarýn
sůl
mletý pepř
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
citronová šťáva
Postup
Porce lososa osušíme, pokapeme citronovou šťávou, lehce osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a drobně posekaným rozmarýnem. Necháme 30-60 minut uležet v chladu.
Na pánev dáme olej, máslo, zahřejeme a vsypeme lžíci rozmarýnu. Zahřejeme a v rozpáleném tuku opečeme lososa napřed z jedné a pak z druhé strany.
Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Smažené rybí filé,
Vánoční kapr bez smažení,
Krabí kremrole,
Kapří kuličky,
Kari kapr,
Pizza s uzeným lososem,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Rybí filé v těstíčku,
Pečený losos,
Rybí salát,
Pangasius v pivním těstíčku,
Ryba s hořčicí,
Ryba v citronové strouhance,
Pstruzi na bazalce,
Rybí filé na zelenině,
Pangarolky,
Rybička v alobalu,
Pstruh na másle s mandlemi,
Zapečená rybka,
Sezamová rybička,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.