Losos na rozmarýnu
Ingredience
porce lososa
čerstvý rozmarýn
sůl
mletý pepř
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
citronová šťáva
Postup
Porce lososa osušíme, pokapeme citronovou šťávou, lehce osolíme, okořeníme čerstvě mletým pepřem a drobně posekaným rozmarýnem. Necháme 30-60 minut uležet v chladu.
Na pánev dáme olej, máslo, zahřejeme a vsypeme lžíci rozmarýnu. Zahřejeme a v rozpáleném tuku opečeme lososa napřed z jedné a pak z druhé strany.
Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty:
Pangasius v žampionech,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Zlatá rybka slaná,
Rybí filé na zelenině,
Pečení pstruzi,
Rybí filé v těstíčku,
Smažené pangakousky,
Ryba na řecký způsob,
Pizza s uzeným lososem,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Filé v sýrovém kabátku,
Pstruh na rozmarýnu,
Pstruh na másle se šalvějí,
Vánoční kapr bez smažení,
Smažený pangasius,
Standova rybka,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Pangasalát,
Smažené rybí filé,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.