Filé v alobalu
Ingredience
4 kousky rybího filé
60 g másla
2 lžičky plnotučné hořčice
1 menší cibule
1 lžička karí
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
mletý pepř
olej
Postup
Plátky filé rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Každý osolíme a opepříme. Máslo utřeme s hořčicí, kořením, citrónovou šťávou a vmícháme drobně pokrájenou cibuli. Z alobalu ustříhneme 4 velké kusy, každý potřeme uprostřed olejem, položíme kousek filé a položíme na ně čtvrtinu máslové směsi. Pořádně zabalíme, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby upéct ( 20 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Velké krevety s rýží ,
Kari rybka,
Tuňákové brambory,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pečený pangasius s mandlemi,
Rybí filé po ďábelsku,
Krabí kremrole,
Sezamová rybička,
Smažené pangakousky,
Pstruh na másle se šalvějí,
Těstoviny s rybím špenátem,
Růžový kapr,
Zapečený pangasius,
Ryba v citronové strouhance,
Losos na rozmarýnu,
Pangasius po mlynářsku,
Steak z tuňáka,
Pangasius v žampionech,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.