Filé v alobalu
Ingredience
4 kousky rybího filé
60 g másla
2 lžičky plnotučné hořčice
1 menší cibule
1 lžička karí
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
mletý pepř
olej
Postup
Plátky filé rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Každý osolíme a opepříme. Máslo utřeme s hořčicí, kořením, citrónovou šťávou a vmícháme drobně pokrájenou cibuli. Z alobalu ustříhneme 4 velké kusy, každý potřeme uprostřed olejem, položíme kousek filé a položíme na ně čtvrtinu máslové směsi. Pořádně zabalíme, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby upéct ( 20 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Kapr na hořčici,
Pangasalát,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pangasius po mlynářsku,
Pečení pstruzi,
Pangasius raz-dva,
Těstoviny s rybím špenátem,
Zapečená rybka,
Rybí filety s těstovinami,
Hlíva s těstovinami,
Zlaté rybí nugetky,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Krabí kremrole,
Standova rybka,
Pizza s uzeným lososem,
Pangasius v pivním těstíčku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pečený losos,
Ryba v alobalu,
Dietní rybička,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.