Filé v alobalu
Ingredience
4 kousky rybího filé
60 g másla
2 lžičky plnotučné hořčice
1 menší cibule
1 lžička karí
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
mletý pepř
olej
Postup
Plátky filé rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Každý osolíme a opepříme. Máslo utřeme s hořčicí, kořením, citrónovou šťávou a vmícháme drobně pokrájenou cibuli. Z alobalu ustříhneme 4 velké kusy, každý potřeme uprostřed olejem, položíme kousek filé a položíme na ně čtvrtinu máslové směsi. Pořádně zabalíme, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby upéct ( 20 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Tuňákové brambory,
Rybí rolky,
Pečení pstruzi,
Pstruh na másle s mandlemi,
Losos na rozmarýnu,
Losos snadno a rychle,
Velké krevety s rýží ,
Schovaná ryba,
Filé na cibuli a slanině,
Kapr na hořčici,
Pizza s uzeným lososem,
Rybí salát,
Zlatá rybka slaná,
Rybí filé na leču,
Těstoviny s rybím špenátem,
Smažený pangasius,
Losos na rozmarýnu,
Hlíva na rozmarýnu,
Pangarolky,
Vánoční kapr bez smažení,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.