Filé v rajském kabátku
Ingredience
4 porce rybího filé
2 plechovky rajčat krájených na kostičky (á 400 g)
tenký plátek másla
2 lžíce olivového oleje
3-4 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
drcený kmín
1 lžička sušeného oregana
2 lžičky sušené bazalky
Postup
Na pánvi necháme rozpustit máslo, přidáme olej a jeden stroužek česneku rozkrojený na poloviny. Filé osolíme, opepříme, okmínujeme a na tomto základu z obou stran opečeme. Vyndáme z pánve. Vyjmeme i půlky česneku a do výpeku vlijeme obsah obou plechovek, přidáme nadrobno posekaný zbývající česnek, koření a pod pokličkou dusíme, dokud se rajčata nerozvaří a omáčka trochu nezhoustne. Podle chuti dosolíme, vložíme do ní porce filé a necháme prohřát.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Rybí salát,
Pečený pangasius s mandlemi,
Kari kapr,
Ryba v alobalu,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Dietní rybička,
Rybí šátečky se sýrem,
Lososové minichlebíčky ,
Rybí filé po ďábelsku,
Smažené rybky,
Kari rybka,
Krabí kremrole,
Pstruh po mlynářsku,
Rybí filé na zelenině,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí filety s těstovinami,
Zapečená rybka,
Pizza s uzeným lososem,
Zlatá rybka slaná,
Filé po cigánsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.