Filé v rajském kabátku
Ingredience
4 porce rybího filé
2 plechovky rajčat krájených na kostičky (á 400 g)
tenký plátek másla
2 lžíce olivového oleje
3-4 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
drcený kmín
1 lžička sušeného oregana
2 lžičky sušené bazalky
Postup
Na pánvi necháme rozpustit máslo, přidáme olej a jeden stroužek česneku rozkrojený na poloviny. Filé osolíme, opepříme, okmínujeme a na tomto základu z obou stran opečeme. Vyndáme z pánve. Vyjmeme i půlky česneku a do výpeku vlijeme obsah obou plechovek, přidáme nadrobno posekaný zbývající česnek, koření a pod pokličkou dusíme, dokud se rajčata nerozvaří a omáčka trochu nezhoustne. Podle chuti dosolíme, vložíme do ní porce filé a necháme prohřát.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty:
Filé v páře se zeleninou,
Filé v sýrovém kabátku,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filety s těstovinami,
Pangasalát,
Ryba v alobalu,
Smažené pangakousky,
Krabí kremrole,
Kapr po cikánsku ,
Smažený pangasius,
Zlatá rybka slaná,
Pstruzi na bazalce,
Lázeňské filé,
Krabí zelenina,
Filé v rajském kabátku,
Báječná ryba,
Pstruh na másle s mandlemi,
Rybí filé na leču,
Losos s pórkem,
Pstruh na másle se šalvějí,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.