Kapr na hořčici
Ingredience
očištěný a naporcovaný kapr
máslo (možno nahradit herou)
hladká mouka
plnotučná hořčice
česnek
drcený kmín
sůl
Postup
Pekáč důkladně vymažeme máslem. Osušené porce kapra osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a hořčicí, obalíme v mouce. Naskládáme do pekáče a vložíme do vyhřáté trouby (asi na 200°C). Po 15 - 20 minutách porce obrátíme a ještě pečeme 10 - 15 minut.
Podobné recepty:
Hlíva na rozmarýnu,
Pangarolky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Kari kapr,
Filé po cigánsku,
Pangasalát,
Schovaná ryba,
Steak z tuňáka,
Smažené pangakousky,
Rybí filé na zelenině,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Rybí filé v těstíčku,
Dietní rybička,
Pangasius po mlynářsku,
Filé na cibuli a slanině,
Pstruh na másle se šalvějí,
Pečený losos,
Ryba v alobalu,
Kari rybka,
Lázeňské filé,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.