Kapr na hořčici
Ingredience
očištěný a naporcovaný kapr
máslo (možno nahradit herou)
hladká mouka
plnotučná hořčice
česnek
drcený kmín
sůl
Postup
Pekáč důkladně vymažeme máslem. Osušené porce kapra osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a hořčicí, obalíme v mouce. Naskládáme do pekáče a vložíme do vyhřáté trouby (asi na 200°C). Po 15 - 20 minutách porce obrátíme a ještě pečeme 10 - 15 minut.
Podobné recepty:
Lososové minichlebíčky ,
Pstruh na másle s mandlemi,
Těstoviny s rybím špenátem,
Zlaté rybí nugetky,
Zapečená rybka,
Smažené pangakousky,
Losos na rozmarýnu,
Smažené rybí filé,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filé na zelenině,
Filé po cigánsku,
Pangasius v žampionech,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Standova rybka,
Rybí filety s těstovinami,
Rybí salát,
Rybí rolky,
Česnekový pangasius na cibuli,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Pangasius raz-dva,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.