Kapr na hořčici
Ingredience
očištěný a naporcovaný kapr
máslo (možno nahradit herou)
hladká mouka
plnotučná hořčice
česnek
drcený kmín
sůl
Postup
Pekáč důkladně vymažeme máslem. Osušené porce kapra osolíme, okmínujeme, potřeme rozmačkaným česnekem a hořčicí, obalíme v mouce. Naskládáme do pekáče a vložíme do vyhřáté trouby (asi na 200°C). Po 15 - 20 minutách porce obrátíme a ještě pečeme 10 - 15 minut.
Podobné recepty:
Smažené pangakousky,
Rybička v alobalu,
Těstoviny s rybím špenátem,
Pečení pstruzi,
Pangarolky,
Pangasius v pivním těstíčku,
Smažené rybí filé,
Ryba liu (treska),
Lahůdkový losos za 10 minut,
Kapřík v kabátku,
Velké krevety s rýží ,
Rybí nugety,
Smažené rybky,
Filé v rajském kabátku,
Schovaná ryba,
Rybí filety s těstovinami,
Rybí rolky,
Pangasalát,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Křupavé pikantní rybí kousky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.