Kari kapr
Ingredience
5 porcí kapra
5 stroužků česneku
1 velká cibule
1 lžička kari koření
1 lžička soli
olej
Postup
Cibuli a česnek oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Smícháme s kořením a solí. Touto směsí potřeme omyté a osušené porce kapra. Naskládáme do pekáčku vytřeného olejem, a necháme 1-3 hodiny uležet. Pak podlijeme malinko vodou a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka (220°C, cca 25 minut). Během pečení můžeme kousky otočit.
Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Křupavé pikantní rybí kousky,
Česnekový pangasius na cibuli,
Pstruh po mlynářsku,
Kari kapr,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Mořské plody s rýží,
Rybička v alobalu,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba na řecký způsob,
Schovaná ryba,
Zlaté rybí nugetky,
Filé v rajském kabátku,
Hlíva na rozmarýnu,
Zapečená rybka,
Smažené rybí filé,
Pečení pstruzi,
Smažený pangasius,
Pangasalát,
Pikant čudlička,
Smažené rybky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.