Lázeňské filé
Ingredience
600 g rybích filet (použila jsem pangasa)
sůl
koření na ryby
olej
400 g zelených fazolových lusků
4 vejce
200 ml mléka
150 g tvrdého sýra
Postup
Osušené rybí filety z obou stran osolíme, okořeníme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Rovnoměrně zasypeme fazolkami. Vejce rozšleháme v mléce s trochou soli a koření na ryby a rovnoměrně rozlijeme na fazolky. Všechno posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Upečeme do zezlátnutí povrchu (30-40 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pražma královská s pečenými brambory ,
Losos s pórkem,
Pangasius v žampionech,
Kari rybka,
Filé v rajském kabátku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Krabí kremrole,
Tuňákové brambory,
Losos na rozmarýnu,
Steak z tuňáka,
Pizza s uzeným lososem,
Růžový kapr,
Ryba v citronové strouhance,
Pečený losos,
Pikant čudlička,
Těstoviny s rybím špenátem,
Standova rybka,
Velké krevety s rýží ,
Hlíva s těstovinami,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.