Lázeňské filé

Hodnocení receptu

Ingredience

600 g rybích filet (použila jsem pangasa)
sůl
koření na ryby
olej
400 g zelených fazolových lusků
4 vejce
200 ml mléka
150 g tvrdého sýra

Postup

Osušené rybí filety z obou stran osolíme, okořeníme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Rovnoměrně zasypeme fazolkami. Vejce rozšleháme v mléce s trochou soli a koření na ryby a rovnoměrně rozlijeme na fazolky. Všechno posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Upečeme do zezlátnutí povrchu (30-40 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:08:25 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři