Lázeňské filé
Ingredience
600 g rybích filet (použila jsem pangasa)
sůl
koření na ryby
olej
400 g zelených fazolových lusků
4 vejce
200 ml mléka
150 g tvrdého sýra
Postup
Osušené rybí filety z obou stran osolíme, okořeníme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Rovnoměrně zasypeme fazolkami. Vejce rozšleháme v mléce s trochou soli a koření na ryby a rovnoměrně rozlijeme na fazolky. Všechno posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Upečeme do zezlátnutí povrchu (30-40 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Smažené pangakousky,
Ryba pod peřinou,
Smažené rybí filé,
Pikant čudlička,
Zlatá rybka slaná,
Kapřík v kabátku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Ryba v citronové strouhance,
Pstruh po mlynářsku,
Pstruh na rozmarýnu,
Rybí salát,
Lázeňské filé,
Rybí rolky,
Špenátový pekáč s rybou,
Rybí šátečky se sýrem,
Hlíva s těstovinami,
Losos na rozmarýnu,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Ryba s hořčicí,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.