Pstruh na másle s mandlemi
Ingredience
4 pstruzi
sůl
mletý kmín
hladká mouka
máslo
oloupané posekané mandle
Postup
Ryby omyjeme, osušíme, z obou stran i zevnitř osolíme a okmínujeme, zlehka obalíme v mouce.
Dovnitř každého pstruha vložíme kousek másla a naskládáme je do máslem vytřeného pekáčku. Na každou rybu ještě položíme plátek másla.
Pekáček vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a upečeme do změknutí (cca 15-20 minut).
Na pánvi zahřejeme lžíci másla a opražíme na něm mandle.
Pstruhy na talíři posypeme mandlemi a ozdobíme citronem.
Podáváme s vařenými bramborami a hlávkovým salátem.
Podobné recepty:
Rybí rolky,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Pstruzi na bazalce,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Smažené pangakousky,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí šátečky se sýrem,
Pikant čudlička,
Pangasius na zelenině,
Růžový kapr,
Krabí zelenina,
Filé v sýrovém kabátku,
Schovaná ryba,
Pstruh po mlynářsku,
Filé v rajském kabátku,
Ryba v citronové strouhance,
Rybí salát,
Dietní rybička,
Kapr po cikánsku ,
Losos s pórkem,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.