Pstruh na másle s mandlemi

Hodnocení receptu

Ingredience

4 pstruzi
sůl
mletý kmín
hladká mouka
máslo
oloupané posekané mandle

Postup

Ryby omyjeme, osušíme, z obou stran i zevnitř osolíme a okmínujeme, zlehka obalíme v mouce.

Dovnitř každého pstruha vložíme kousek másla a naskládáme je do máslem vytřeného pekáčku. Na každou rybu ještě položíme plátek másla.

Pekáček vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a upečeme do změknutí (cca 15-20 minut).

Na pánvi zahřejeme lžíci másla a opražíme na něm mandle.

Pstruhy na talíři posypeme mandlemi a ozdobíme citronem.

Podáváme s vařenými bramborami a hlávkovým salátem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 11:21:21 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři