Ryba pod peřinou
Ingredience
4 rybí filety
250 g tvrdého sýra
3 vejce
sůl
koření na ryby
olej na vymazání pekáče
Postup
Do vymazaného pekáče naskládáme osolené porce ryby a posypeme kořením (můžeme použít i jakékoliv jiné nebo česnek, případně bylinky). Tvrdý sýr nastrouháme, promícháme s vejci a touto směsí zalijeme ryby v pekáči. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (asi půl hodiny). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pstruzi na bazalce,
Pstruh na másle se šalvějí,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Pangasius raz-dva,
Růžový kapr,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Pečený pangasius s mandlemi,
Rybička v alobalu,
Česnekový pangasius na cibuli,
Losos snadno a rychle,
Pangasalát,
Losos s pórkem,
Zlaté rybí nugetky,
Filé na cibuli a slanině,
Ryba pod peřinou,
Zlatá rybka slaná,
Mořské plody s rýží,
Pangasius v žampionech,
Ryba v citronové strouhance,
Ryba v alobalu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.