Ryba pod peřinou
Ingredience
4 rybí filety
250 g tvrdého sýra
3 vejce
sůl
koření na ryby
olej na vymazání pekáče
Postup
Do vymazaného pekáče naskládáme osolené porce ryby a posypeme kořením (můžeme použít i jakékoliv jiné nebo česnek, případně bylinky). Tvrdý sýr nastrouháme, promícháme s vejci a touto směsí zalijeme ryby v pekáči. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (asi půl hodiny). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ryba liu (treska),
Lososové minichlebíčky ,
Dietní rybička,
Filé v rajském kabátku,
Pangasius raz-dva,
Pečení pstruzi,
Filé na cibuli a slanině,
Pstruzi na bazalce,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Smažené rybky,
Steak z tuňáka,
Kapřík v kabátku,
Ryba s hořčicí,
Pečený losos,
Křupavé pikantní rybí kousky,
Česnekový pangasius na cibuli,
Růžový kapr,
Rybí rolky,
Pstruh na másle se šalvějí,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.