Ryba pod peřinou
Ingredience
4 rybí filety
250 g tvrdého sýra
3 vejce
sůl
koření na ryby
olej na vymazání pekáče
Postup
Do vymazaného pekáče naskládáme osolené porce ryby a posypeme kořením (můžeme použít i jakékoliv jiné nebo česnek, případně bylinky). Tvrdý sýr nastrouháme, promícháme s vejci a touto směsí zalijeme ryby v pekáči. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (asi půl hodiny). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Filé v páře se zeleninou,
Ryba v alobalu,
Kapr po cikánsku ,
Losos na rozmarýnu,
Báječná ryba,
Pangasalát,
Velké krevety s rýží ,
Ryba v citronové strouhance,
Špenátový pekáč s rybou,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Losos snadno a rychle,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pikant čudlička,
Rybička v alobalu,
Sezamová rybička,
Krabí zelenina,
Rybí rolky,
Smažený pangasius,
Tuňákové brambory,
Pangasius v žampionech,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.