Ryba s hořčicí
Ingredience
rybí filety (treska nebo pangasius)
sůl
hladká mouka
hořčice
olivový olej
Postup
Plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem.
Osušené rybí filety lehce osolíme, poprášíme moukou a naskládáme na plech. Každou potřeme trochou hořčice.
Plech vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (220°C, cca 30 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Rybí filé v těstíčku,
Rybí filé po ďábelsku,
Ryba liu (treska),
Filé na cibuli a slanině,
Kapří kuličky,
Sezamová rybička,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Smažené pangakousky,
Špenátový pekáč s rybou,
Smažené rybí filé,
Ryba s hořčicí,
Filé v rajském kabátku,
Pstruh po mlynářsku,
Losos s koprovými brambůrkami,
Česnekový pangasius na cibuli,
Rybí šátečky se sýrem,
Filé v alobalu,
Rybí rolky,
Pizza s uzeným lososem,
Pstruh na másle se šalvějí,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.