Ryba s hořčicí
Ingredience
rybí filety (treska nebo pangasius)
sůl
hladká mouka
hořčice
olivový olej
Postup
Plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem.
Osušené rybí filety lehce osolíme, poprášíme moukou a naskládáme na plech. Každou potřeme trochou hořčice.
Plech vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (220°C, cca 30 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Špenátový pekáč s rybou,
Rybí salát,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Báječná ryba,
Dietní rybička,
Smažené pangakousky,
Pstruzi na bazalce,
Pangasius raz-dva,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí filé na zelenině,
Rybí rolky,
Pečený losos,
Kapřík v kabátku,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Rybí filé po ďábelsku,
Česnekový pangasius na cibuli,
Ryba pod peřinou,
Rybí filety s těstovinami,
Losos s pórkem,
Losos na rozmarýnu,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.