Ryba s hořčicí
Ingredience
rybí filety (treska nebo pangasius)
sůl
hladká mouka
hořčice
olivový olej
Postup
Plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem.
Osušené rybí filety lehce osolíme, poprášíme moukou a naskládáme na plech. Každou potřeme trochou hořčice.
Plech vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (220°C, cca 30 minut).
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Rybí nugety,
Losos s pórkem,
Lázeňské filé,
Rybička v alobalu,
Pangasius v žampionech,
Česnekový pangasius na cibuli,
Velké krevety s rýží ,
Pstruh po mlynářsku,
Pikant čudlička,
Rybí filé na zelenině,
Pečený pangasius s mandlemi,
Smažený pangasius,
Steak z tuňáka,
Pstruh na másle s mandlemi,
Losos s koprovými brambůrkami,
Mořské plody s rýží,
Rybí filety s těstovinami,
Filé v sýrovém kabátku,
Pangasius na zelenině,
Křupavé pikantní rybí kousky,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.