Rybí nugety
Ingredience
800 g ryby (pangasius, treska, ...)
1 vejce
50 ml mléka
3 lžíce solamylu
2 lžíce hladké mouky
1 lžička koření na ryby
sůl
citronová šťáva
tuk na smažení
Postup
Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi hodinu odpočinout. Pak je nakrájíme na menší kousky.
Z vejce, solamylu, mouky, koření na ryby a soli vymícháme hladké těstíčko. Každý kousek ryby v něm namočíme, necháme okapat a z obou stran usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Odkládáme na papírový ubrousek.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zelninovým salátem.
Podobné recepty:
Kapr na hořčici,
Smažené rybí filé,
Pangarolky,
Tuňákové brambory,
Vánoční kapr bez smažení,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Rybí rolky,
Pstruh po mlynářsku,
Zapečená rybka,
Kari kapr,
Filé v sýrovém kabátku,
Losos s pórkem,
Filé v rajském kabátku,
Rybí salát,
Kari rybka,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Kapří kuličky,
Pstruzi na bazalce,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pangasius raz-dva,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.