Rybí nugety
Ingredience
800 g ryby (pangasius, treska, ...)
1 vejce
50 ml mléka
3 lžíce solamylu
2 lžíce hladké mouky
1 lžička koření na ryby
sůl
citronová šťáva
tuk na smažení
Postup
Rybí filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi hodinu odpočinout. Pak je nakrájíme na menší kousky.
Z vejce, solamylu, mouky, koření na ryby a soli vymícháme hladké těstíčko. Každý kousek ryby v něm namočíme, necháme okapat a z obou stran usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Odkládáme na papírový ubrousek.
Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zelninovým salátem.
Podobné recepty:
Kapr po cikánsku ,
Smažený pangasius,
Losos na rozmarýnu,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Losos s pórkem,
Pstruzi na bazalce,
Špenátový pekáč s rybou,
Smažené pangakousky,
Dietní rybička,
Ryba pod peřinou,
Kapřík v kabátku,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pangasalát,
Pangasius raz-dva,
Pikant čudlička,
Pečený losos,
Lososové minichlebíčky ,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Vánoční kapr bez smažení,
Rybí filé na zelenině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.