Schovaná ryba
Ingredience
3 - 4 porce ryby (použila jsem pangasia)
sůl
drcený kmín
1 ks brokolice
150 g tvrdého sýra
250 ml smetany na vaření
1 vrchovatá lžíce strouhanky
2 lžičky solamylu
1 lžička koření na ryby
Postup
Brokolici rozebereme na růžičky a v páře uvaříme doměkka. Pak pokrájíme na drobno a smícháme s nastrouhaným sýrem, strouhankou, solí a kořením na ryby. V hrnku rozmícháme solamyl v trošce smetany, dolijeme zbývající smetanou, rozmícháme a přimícháme k brokolici. Do zapékací misky vytřené olejem naskládáme porce ryby, osolíme, opepříme a pokryjeme brokolicovou směsí. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 30 minut. Podáváme s bramborami, výbornou přílohou jsou i jáhly.
Podobné recepty:
Pečení pstruzi,
Rybí šátečky se sýrem,
Filé v páře se zeleninou,
Rybí filety s těstovinami,
Pstruh na másle s mandlemi,
Pikant čudlička,
Zapečený pangasius,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pstruh na másle se šalvějí,
Růžový kapr,
Smažené rybky,
Ryba v alobalu,
Losos s pórkem,
Kapr na hořčici,
Smažené rybí filé,
Standova rybka,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Lázeňské filé,
Losos na rozmarýnu,
Rybí filé na zelenině,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.