Smažené rybí filé
Ingredience
4 porce rybího filé (např. z mořské štiky)
sůl
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Rybí porce z obou stran osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
Smažíme z obou stran v rozpáleném tuku dozlatova.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Losos s koprovými brambůrkami,
Pikant čudlička,
Rybička v alobalu,
Steak z tuňáka,
Pangasius po mlynářsku,
Kapr na hořčici,
Smažené rybky,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Pizza s uzeným lososem,
Krabí kremrole,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Pečený losos,
Rybí salát,
Ryba liu (treska),
Rybí filety s těstovinami,
Pstruh na másle s mandlemi,
Špenátový pekáč s rybou,
Losos s pórkem,
Pražma královská s pečenými brambory ,
Filé po cigánsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.