Smažené rybí filé
Ingredience
4 porce rybího filé (např. z mořské štiky)
sůl
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
tuk na smažení
Postup
Rybí porce z obou stran osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
Smažíme z obou stran v rozpáleném tuku dozlatova.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Lázeňské filé,
Dietní rybička,
Pangasius po mlynářsku,
Pangasalát,
Zapečený pangasius,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Špenátový pekáč s rybou,
Zlatá rybka slaná,
Hlíva s těstovinami,
Ryba liu (treska),
Mořské plody s rýží,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Pangasius v pivním těstíčku,
Pečení pstruzi,
Zlaté rybí nugetky,
Ryba pod peřinou,
Těstoviny s rybím špenátem,
Vánoční kapr bez smažení,
Filé v sýrovém kabátku,
Smažené rybí filé,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.