Ryba liu (treska)
Ingredience
200 g tresky
1 bílek
lžíce solamylu
100 g zelí
50 g porku
3 stroužky česneku
Čas přípravy
60 minut
Postup
Zálivka: šálek vývaru, lžíce vína šao-sing, namáčený solamyl k zahuštění
Rybu nakrájíme na tenké plátky , obalíme v bílku se solamylem a smažíme v mírně rozpáleném oleji do běla, vyjmeme, necháme okapat. Nakrájíme zelí, porek, česnek a orestujeme na sádle, zalijeme zálivkou, přidáme rybu a zahustíme máčeným solamylem.
Podobné recepty:
Smažené rybky,
Pangarolky,
Růžový kapr,
Pstruh na másle s mandlemi,
Vánoční kapr bez smažení,
Losos s koprovými brambůrkami,
Smažený pangasius,
Filé v páře se zeleninou,
Lahůdkový losos za 10 minut,
Losos na rozmarýnu,
Rybí salát,
Zlaté rybí nugetky,
Pangasalát,
Ryba na řecký způsob,
Rybí filé na leču,
Pstruh na rozmarýnu,
Zlatá rybka slaná,
Pangasius v pivním těstíčku,
Těstoviny s rybím špenátem,
Smažené rybí filé,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.