Ryba liu (treska)
Ingredience
200 g tresky
1 bílek
lžíce solamylu
100 g zelí
50 g porku
3 stroužky česneku
Čas přípravy
60 minut
Postup
Zálivka: šálek vývaru, lžíce vína šao-sing, namáčený solamyl k zahuštění
Rybu nakrájíme na tenké plátky , obalíme v bílku se solamylem a smažíme v mírně rozpáleném oleji do běla, vyjmeme, necháme okapat. Nakrájíme zelí, porek, česnek a orestujeme na sádle, zalijeme zálivkou, přidáme rybu a zahustíme máčeným solamylem.
Podobné recepty:
Rybí filé po ďábelsku,
Steak z tuňáka,
Smažený pangasius,
Losos snadno a rychle,
Rybí salát,
Pstruh s jogurtovou pěnou,
Pangasalát,
Pangasius po mlynářsku,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Ryba v alobalu,
Pangasius v pivním těstíčku,
Ryba v citronové strouhance,
Kapřík v kabátku,
Krabí zelenina,
Losos s koprovými brambůrkami,
Rybí šátečky se sýrem,
Ryba liu (treska),
Krabí kremrole,
Losos na rozmarýnu,
Pstruh po mlynářsku,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.