Ryba liu (treska)
Ingredience
200 g tresky
1 bílek
lžíce solamylu
100 g zelí
50 g porku
3 stroužky česneku
Čas přípravy
60 minut
Postup
Zálivka: šálek vývaru, lžíce vína šao-sing, namáčený solamyl k zahuštění
Rybu nakrájíme na tenké plátky , obalíme v bílku se solamylem a smažíme v mírně rozpáleném oleji do běla, vyjmeme, necháme okapat. Nakrájíme zelí, porek, česnek a orestujeme na sádle, zalijeme zálivkou, přidáme rybu a zahustíme máčeným solamylem.
Podobné recepty:
Pangasalát,
Rybí filé na zelenině,
Losos na rozmarýnu,
Pangarolky,
Ryba v alobalu,
Kapr s hořčicí v sýrovém těstíčku,
Kari rybka,
Mořské plody s rýží,
Filé v rajském kabátku,
Pstruh po mlynářsku,
Pečení pstruzi,
Rybí filé po ďábelsku,
Rybí nugety,
Zlatá rybka slaná,
Pikant čudlička,
Pstruh na másle se šalvějí,
Báječná ryba,
Steak z tuňáka,
Kapr na hořčici,
Růžový kapr,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.