Hlíva na rozmarýnu
Ingredience
500 g hlívy ústřičné
7 stroužků česneku
pár snítek rozmarýnu
1 kostka zeleninového bujónu
sůl
1 lžíce solamylu
1 lžíce másla
4 lžíce worcestrové omáčky
olivový olej
Postup
V půl litru vody rozvaříme bujón.
Hlívu pokrájíme na kousky, česnek nadrobno.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme česnek a krátce opečeme. Přisypeme hlívu a za stálého míchání smažíme asi 3 minuty.
Přidáme rozmarýn, máslo a zaprášíme solamylem. Dobře promícháme, přidáme worcestrovou omáčku, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (cca 20 minut). Podle chuti můžeme přisolit.
Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Vánoční kapr bez smažení,
Filé na cibuli a slanině,
Hlíva s těstovinami,
Špenátový pekáč s rybou,
Schovaná ryba,
Smažené pangakousky,
Zlatá rybka slaná,
Ryba pod peřinou,
Filé po cigánsku,
Hlíva na rozmarýnu,
Pečený pangasius s mandlemi,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Smažené pangakousky,
Zlaté rybí nugetky,
Smažený pangasius,
Pikant čudlička,
Krabí kremrole,
Zapečená rybka,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.