Hlíva na rozmarýnu

Hodnocení receptu

Ingredience

500 g hlívy ústřičné
7 stroužků česneku
pár snítek rozmarýnu
1 kostka zeleninového bujónu
sůl
1 lžíce solamylu
1 lžíce másla
4 lžíce worcestrové omáčky
olivový olej

Postup

V půl litru vody rozvaříme bujón.

Hlívu pokrájíme na kousky, česnek nadrobno.

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme česnek a krátce opečeme. Přisypeme hlívu a za stálého míchání smažíme asi 3 minuty.

Přidáme rozmarýn, máslo a zaprášíme solamylem. Dobře promícháme, přidáme worcestrovou omáčku, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (cca 20 minut). Podle chuti můžeme přisolit.

Podáváme s pečivem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-06 19:03:03 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři