Hlíva na rozmarýnu
Ingredience
500 g hlívy ústřičné
7 stroužků česneku
pár snítek rozmarýnu
1 kostka zeleninového bujónu
sůl
1 lžíce solamylu
1 lžíce másla
4 lžíce worcestrové omáčky
olivový olej
Postup
V půl litru vody rozvaříme bujón.
Hlívu pokrájíme na kousky, česnek nadrobno.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme česnek a krátce opečeme. Přisypeme hlívu a za stálého míchání smažíme asi 3 minuty.
Přidáme rozmarýn, máslo a zaprášíme solamylem. Dobře promícháme, přidáme worcestrovou omáčku, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka (cca 20 minut). Podle chuti můžeme přisolit.
Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Pstruh po mlynářsku,
Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré ,
Pangasius raz-dva,
Dietní rybička,
Losos s koprovými brambůrkami,
Pečený losos,
Ryba s hořčicí,
Vánoční kapr bez smažení,
Smažené rybí filé,
Česnekový pangasius na cibuli,
Těstoviny s rybím špenátem,
Filé v páře se zeleninou,
Schovaná ryba,
Rybí filé na leču,
Pstruh na másle se šalvějí,
Zapečený pangasius,
Standova rybka,
Kari kapr,
Losos na rozmarýnu,
Pangasius na zelenině s houbami ,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.