Hlíva s těstovinami
Ingredience
300 g očištěné hlívy ústřičné
1 menší pórek
1 větší mrkev
sůl
mletý kmín
2 malé snítky saturejky
1 malá větvička bylinky kari (smil italský)
100 g celozrnných těstovin
2 lžíce oleje
Postup
Na pávni rozpálíme olej a nasypeme na něj na větší kousky pokrájenou hlívu. Za občasného promíchání opečeme prudce dozlatova.
Osolíme, okmínujeme a přisypeme nahrubo nastrouhanou mrkev a na kousky pokrájený pórek. Promícháme, krátce opečeme, vmícháme najemno posekané bylinky, podlijeme malým množstvím vody a pod pokličkou dusíme do změknutí hlívy (cca 15-20 minut). Podle potřeby doléváme vodu, tak, aby na konci dušení v pánvi bylo jen velmi malé množství tekutiny.
Mezitím uvaříme těstoviny. Scezené a okapané vmícháme k dušené hlívě, podle chuti dosolíme a podáváme.
Podobné recepty:
Schovaná ryba,
Lososové minichlebíčky ,
Filé v páře se zeleninou,
Tuňák v jarním těstíčku ,
Smažený pangasius,
Pstruh po mlynářsku,
Vánoční kapr bez smažení,
Tuňákové brambory,
Ryba na řecký způsob,
Těstoviny s rybím špenátem,
Treska smažená v mandlových lupíncích,
Zapečená rybka,
Špenátový pekáč s rybou,
Rybí nugety,
Ryba v alobalu,
Pangasius na zelenině s houbami ,
Steak z tuňáka,
Pangasalát,
Rybí filé na zelenině,
Ryba pod peřinou,
další recepty z kategorie Ryby, mořské plody
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.