Tuňákový salát

Hodnocení receptu

Ingredience

1 konzerva tuňáka
3 vejce uvařená natvrdo
1 cibule
1 paprika kapie
1 lžíce nasekané pažitky
špetka pepře, podravky a soli
sójová a worcesterová omáčka
3 lžíce majonézy

Čas přípravy

15 minut

Postup

Rybí maso vyklopíme do misky, přidáme nasekaná vejce, jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a nasekanou pažitku. Ochutíme pepřem, podravkou a solí a pokapeme sójovou a worcesterovou omáčkou. Nakonec spojíme majonézou. Salát mažeme buď na plátky veky potřené máslem, nebo podáváme na talířích se zeleninovou oblohou a opečenými toasty. Tuňákový salát můžeme podávat také smíchaný s vařenou rýží nebo testovinami, s dušenou nebo syrovou zeleninou, brambory vyřenými ve slupce, oloupanými a nakrájenými na kostičky a se sterilovanou zeleninou.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-05 14:08:18 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři