Kotlety v zelenině

Hodnocení receptu

Ingredience

4 vepřové kotlety
solamyl
2 malé cibulky
1 žlutá paprika
2 mrkve
100 g hrášku
2 stroužky česneku
250 ml smetany
sůl
pepř
olej na pánev

Postup

Maso omyjeme, osušíme a obalíme v solamylu. Zeleninu očistíme a nakrájíme nadrobno. Česnek prolisujeme. Rozehřejeme olej a maso na něm prudce po obou stranách opečeme, osolíme, opepříme a vyjmeme. Na rozpálený tuk vložíme zeleninu, podusíme, přilijeme smetanu a necháme přejít varem. Maso vložíme do vzniklé omáčky a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 10:47:31 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři