Buřty v pivní lázni
Ingredience
500 g špekáčků
3 cibule
300 ml kečupu
250 ml piva
olej
Postup
Špekáčky podélně rozpůlíme a nařežeme "na ježka". Dno pekáče potřeme olejem a posypeme cibulí pokrájenou na půlkolečka. Na cibuli naskládáme buřty ježkem nahoru. Podlijeme pivem a polijeme kečupem. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 30 - 40 minut. Je-li třeba, podlijeme pivem. Podáváme s chlebem. V případě absence špekáčků můžeme nouzově použít kabanos.
Podobné recepty:
Kotlety Tokio,
Kotlety na rýži,
Pikantní maso,
Schovančiny plátky,
Pikant-kotlety v alobalu,
Kotlety na houbách,
Znojemské ragů,
Pikantní špekáčky,
Gratinované vepřové medailonky ,
Pepřové vepřové,
Žraločí ploutve,
Nadívaná vepřová pečeně,
Zapečené rizoto,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Řízky s moravankou,
Kanonýrský guláš,
Sikulské kotlety,
Maso pečené v zelí,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Kari špagety,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.