Buřty v pivní lázni
Ingredience
500 g špekáčků
3 cibule
300 ml kečupu
250 ml piva
olej
Postup
Špekáčky podélně rozpůlíme a nařežeme "na ježka". Dno pekáče potřeme olejem a posypeme cibulí pokrájenou na půlkolečka. Na cibuli naskládáme buřty ježkem nahoru. Podlijeme pivem a polijeme kečupem. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 30 - 40 minut. Je-li třeba, podlijeme pivem. Podáváme s chlebem. V případě absence špekáčků můžeme nouzově použít kabanos.
Podobné recepty:
Špekáčky v leču se sýrem,
Moravští vrabci,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Těstoviny s klobásou,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Pikantní ježci,
Mumie,
Vepřové kung-pao,
Rošťáci,
Pikantní masové placičky,
Bigos,
Tlačenková podkova,
Bábovka - tlačenka,
Vepřové kostky v leču,
Marinovaná játra,
Medailonky v bramborovém kabátku,
Rozmarýnové kotlety,
Smažené klobásy,
Pštrosí vejce ,
Utopenci,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.