Buřty v pivní lázni
Ingredience
500 g špekáčků
3 cibule
300 ml kečupu
250 ml piva
olej
Postup
Špekáčky podélně rozpůlíme a nařežeme "na ježka". Dno pekáče potřeme olejem a posypeme cibulí pokrájenou na půlkolečka. Na cibuli naskládáme buřty ježkem nahoru. Podlijeme pivem a polijeme kečupem. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 30 - 40 minut. Je-li třeba, podlijeme pivem. Podáváme s chlebem. V případě absence špekáčků můžeme nouzově použít kabanos.
Podobné recepty:
Vepřová roláda,
Jižanské kotlety,
Židovská jehla,
Vietnamská pánev,
Vepřový tokáň ,
Pórek se šunkou,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Zázvorová vepřová pečeně,
Balkánská vepřová pečínka,
Prokládaná kotleta,
Oběd z papiňáku,
Krabí závitky,
Čínské vepřové nudličky,
Vepřový pilaf,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Vepřové kotlety v majonéze,
Rozlítaný ptáček ,
Zapečené kotlety,
Gyros řízky,
Gratinované vepřové medailonky ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.