Chobotnice z prvního patra
Ingredience
obyčejné párky dle počtu a hladu strávníků
mražená zelenina podle chuti
máslo
sůl
mletý pepř
kuličky nového koření
Postup
V kastrolku necháme rozpustit kousek másla, nasypeme zeleninu, trošku podlijeme vodou a dusíme doměkka, stačí chvilka, 5-10 minut podle druhu zeleniny. Osolíme a opepříme. Párky uvaříme, nakrájíme "nožičky", vytvoříme oči z nového koření a naaranžujeme na talíř na zeleninu. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
Podobné recepty:
Nikitin pekáček ,
Nadívaná vepřová pečeně,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Zapékané kotlety se sýrem,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Tlačenková podkova,
Bagety s překvapením,
Jižanské kotlety,
Pečeně se švestkami,
Pikantní masové placičky,
Bramborová pizza,
Bramborový točenec,
Ildinčina klobásovka,
Zázvorová vepřová pečeně,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Vepřová roláda,
Vepřové maso v zelenině,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.