Chobotnice z prvního patra
Ingredience
obyčejné párky dle počtu a hladu strávníků
mražená zelenina podle chuti
máslo
sůl
mletý pepř
kuličky nového koření
Postup
V kastrolku necháme rozpustit kousek másla, nasypeme zeleninu, trošku podlijeme vodou a dusíme doměkka, stačí chvilka, 5-10 minut podle druhu zeleniny. Osolíme a opepříme. Párky uvaříme, nakrájíme "nožičky", vytvoříme oči z nového koření a naaranžujeme na talíř na zeleninu. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
Podobné recepty:
Růžové řízky,
Pórek se šunkou,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Vepřový tokáň ,
Balkánská vepřová pečínka,
Andulčino maso na zelenině,
Nadívaná vepřová pečeně,
Marinovaná játra,
Prokládané brambory,
Ildinčina klobásovka,
Špaldová pizza,
Těstoviny s játry,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Kotlety po maďarsku,
Bábovka - tlačenka,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Prokládaná kotleta,
Krabí závitky,
Vepřové kotletky na jablkách ,
Nikitin pekáček ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.