Chobotnice z prvního patra
Ingredience
obyčejné párky dle počtu a hladu strávníků
mražená zelenina podle chuti
máslo
sůl
mletý pepř
kuličky nového koření
Postup
V kastrolku necháme rozpustit kousek másla, nasypeme zeleninu, trošku podlijeme vodou a dusíme doměkka, stačí chvilka, 5-10 minut podle druhu zeleniny. Osolíme a opepříme. Párky uvaříme, nakrájíme "nožičky", vytvoříme oči z nového koření a naaranžujeme na talíř na zeleninu. Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.
Podobné recepty:
Balkánská vepřová pečínka,
Pikantní masové placičky,
Kotlety na cuketě,
Gyros řízky,
Marinovaná vepřová panenka ,
Žraločí ploutve,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřová žebírka,
Vepřová pečeně se sýrem,
Kotlety v zelenině,
Vepřové kostky se zeleninou,
Nikitin pekáček ,
Smažené klobásy,
Diblíkův propálený chřtán,
Kotlety Tokio,
Kotlety v leču,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Masová směs v bramboráku,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.