Pikantní ježci
Ingredience
6 nožiček obyčejných tlustých párků
2 cibule
1 sklenice zeleninového leča (330 g)
1 feferonka
mletý pepř
oregano
olej
Postup
Párky z obou stran nařežeme na ježky. Pekáč vytřeme olejem a párky do něj naskládáme. Zalijeme lečem. Do sklenice napustíme do poloviny vodu, sklenici jí vypláchneme a vodu vylijeme do pekáče. Přidáme feferonku, na osminky rozkrájené cibule a posypeme pepřem a oreganem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ztlumíme na 180°C a pečeme. Po půlhodině párky otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Přírodní řízek s hořčicí,
Vepřové maso v zelenině,
Košovská specialita,
Kavkazská játra,
Růžové řízky,
Vepřové plátky ve znojemské omáčce,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Dušené plecko na smetaně,
Buřtsalát,
Ildinčina klobásovka,
Obrácené vepřové řízky ,
Klobásové knedlíky,
Řízky naruby,
Malá domácí tlačenka,
Těstoviny zase jinak,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Pikantní ježci,
Čínské vepřové nudličky,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Maso podle Michala Davida,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.