Pikantní ježci
Ingredience
6 nožiček obyčejných tlustých párků
2 cibule
1 sklenice zeleninového leča (330 g)
1 feferonka
mletý pepř
oregano
olej
Postup
Párky z obou stran nařežeme na ježky. Pekáč vytřeme olejem a párky do něj naskládáme. Zalijeme lečem. Do sklenice napustíme do poloviny vodu, sklenici jí vypláchneme a vodu vylijeme do pekáče. Přidáme feferonku, na osminky rozkrájené cibule a posypeme pepřem a oreganem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ztlumíme na 180°C a pečeme. Po půlhodině párky otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s pečivem.
Podobné recepty:
Masová směs v bramboráku,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Kotlety po srbsku,
Vepřová kýta v mléce,
Smažené klobásy,
Masíčko se zeleninkou,
Pikantní ježci,
Maso v mrkvi s hráškem,
Vepřové plátky po selsku,
Roláda z bůčku,
Pikantní špekáčky,
Kanonýrský guláš,
Pivovarská bašta,
Kotlety Tokio,
Ražniči,
Zapečené těstoviny se salámem a vejci,
Maso se zeleninou,
Znojemské ragů,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Tlačenková podkova,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.