Pikantní ježci

Hodnocení receptu

Ingredience

6 nožiček obyčejných tlustých párků
2 cibule
1 sklenice zeleninového leča (330 g)
1 feferonka
mletý pepř
oregano
olej

Postup

Párky z obou stran nařežeme na ježky. Pekáč vytřeme olejem a párky do něj naskládáme. Zalijeme lečem. Do sklenice napustíme do poloviny vodu, sklenici jí vypláchneme a vodu vylijeme do pekáče. Přidáme feferonku, na osminky rozkrájené cibule a posypeme pepřem a oreganem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, ztlumíme na 180°C a pečeme. Po půlhodině párky otočíme a ještě asi 10 minut dopečeme. Podáváme s pečivem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 12:22:54 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři