Pikantní špekáčky
Ingredience
6 špekáčků
1 cibule
1 malá plechovka rajského protlaku
špetka chilli koření
4 stroužky česneku
sůl
trochu oleje
tvrdý sýr
Postup
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nakrájené špekáčky a společně chvíli smažíme. Postupně přidáme protlak, chilli a prolisovaný česnek. Rozmícháme, trochu podlijeme vodou a asi 5 minut podusíme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem a podáváme s chlebem.
Podobné recepty:
Fazolové chilli plecko,
Plovdivské maso,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Ildinčina klobásovka,
Medvědí tlapy,
Kotlety na paprice,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Masová směs v bramboráku,
Sikulské kotlety,
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou,
Gyros řízky,
Kotlety v medové lázni,
Špagetová bábovka se špenátem,
Bramborová pizza,
Vietnamská pánev,
Pikantní vepřové kotlety ,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Rozlítaný ptáček ,
Bratislavské plecko,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.