Azu
Ingredience
500 g kuřecího nebo vepřového masa
2 větší cibule
6 lžic kečupu
olej
1 plechovka sterilované kukuřice
1 plechovka fazolí s chilli omáčkou (nebo v tomatové omáčce + přidat špetku chilli)
1-2 mrkve
sůl
worchestrová omáčka
1 hrnek rýže
Postup
Maso pokrájíme na kousky a promícháme se dvěma lžícemi oleje. Necháme minimálně hodinu odpočinout (klidně i přes noc). Rozehřememe olej a maso ze všech stran osmahneme. Osolíme, zastříkneme worchestrovou omáčkou a přidáme na kolečka pokrájenou mrkev a nadrobno posekanou cibuli. Chvíli společně opékáme. Pak přidáme scezenou kukuřici, fazole i s omáčkou, kečup a promícháme. Podlijeme troškou vody a pod pokličkou chvíli podusíme. Nakonec vmícháme běžným způsobem uvařenou rýži. Podáváme se zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Ražniči,
Vepřové kotlety v majonéze,
Kotlety po židovsku,
Atlantik,
Vepřové kung-pao,
Medová pečínka,
Chudákova husa,
Vepřová žebírka,
Marinovaná vepřová panenka ,
Bábovka - tlačenka,
Krabí závitky,
Přírodní řízek s hořčicí,
Marinovaná játra,
Kotlety v marinádě,
Pikantní maso,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Bábovka - tlačenka,
Vepřové na smetaně,
Pórek se šunkou,
Pikantní řízky v těstíčku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.