Diblíkův propálený chřtán
Ingredience
4 plátky masa
60 g tuku
100 g kořenové zeleniny
1 cibule
25 kuliček pepře
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
sůl
cukr
citronová šťáva
1 lžíce hladké mouky
250 ml smetany
voda
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na části tuku.
Do tuku po opékání přidáme zbylý tuk, nadrobno nakrájenou zeleninu, cibuli, pepř, nové koření a bobkový list. Opečeme dorůžova, přidáme maso, podlejeme vodou a dusíme doměkka.
Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou s moukou, povaříme a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.
Omáčku propasírujeme na maso. Podáváme s knedlíkem, noky, těstovinami, ...
Podobné recepty:
Těstoviny zase jinak,
Růžové řízky,
Pečeně se švestkami,
Kotlety po židovsku,
Námořnické kotlety,
Vepřové kostky v leču,
Přírodní řízek s hořčicí,
Lečo s uzeninou,
Roláda z bůčku,
Nikitin pekáček ,
Pikantní ježci,
Rozmarýnové kotlety,
Pikant-kotlety v alobalu,
Balkánská vepřová pečínka,
Diblíkův propálený chřtán,
Maso v mrkvi s hráškem,
Pivovarská bašta,
Ražniči,
Krkovička na zelí s noky,
Vepřová kýta v mléce,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.