Ďábelské kotlety
Ingredience
500 g vepřové kotlety
3 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý pepř
2 vejce
zakysaná smetana
strouhaný sýr
olej
Postup
V misce promícháme vejce, kečup, hořčici, sůl a pepř. Naklepané plátky kotlety naložíme do marinády a necháme v ní do druhého dne. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka krátce z obou stran opečeme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý plátek masa dáme lžíci smetany, posypeme sýrem a dáme na půl hodiny zapéct do vyhřáté trouby. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Marinovaná játra,
Nikitin pekáček ,
Diblíkův propálený chřtán,
Kotlety na rýži,
Pečené koleno,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Chudákova husa,
Kanonýrský guláš,
Pečená krkovička,
Bůček na bramborách,
Fazolové chilli plecko,
Těstoviny zase jinak,
Kotlety v zelenině,
Pařížské řízky,
Chalupářská bašta,
Pečeně se švestkami,
Domácí šunka,
Marinovaná vepřová panenka ,
Zapečené kotlety,
Medailonky v bramborovém kabátku,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.