Ďábelské kotlety
Ingredience
500 g vepřové kotlety
3 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý pepř
2 vejce
zakysaná smetana
strouhaný sýr
olej
Postup
V misce promícháme vejce, kečup, hořčici, sůl a pepř. Naklepané plátky kotlety naložíme do marinády a necháme v ní do druhého dne. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka krátce z obou stran opečeme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý plátek masa dáme lžíci smetany, posypeme sýrem a dáme na půl hodiny zapéct do vyhřáté trouby. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninou.
Podobné recepty:
Medailonky v bramborovém kabátku,
Přírodní řízek s hořčicí,
Schovančiny plátky,
Vepřové nadivoko,
Vepřová pečeně z nového hrnce,
Marinovaná játra,
Nikitin pekáček ,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Vepřové maso v zelenině,
Jižanské kotlety,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
Klobásky v zelenině,
Bábovka - tlačenka,
Vepřové karé s jablky,
Utopenci,
Kotlety s uzenou paprikou,
Bratislavské plecko,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Dušené plecko na smetaně,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.