Kotlety po židovsku

Hodnocení receptu

Ingredience

4-6 vepřových kotlet
sůl
tymián
česnek
hladká mouka
200-300 g žampionů
2 vejce natvrdo
olej

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, lehce posypeme tymiánem a zlehka z každé strany namočíme do hladké mouky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme a vyndáme z pánve. Ve výpeku opečeme žampiony pokrájené na větší kousky. Zaprášíme lžící mouky, rozmícháme, podlijeme horkou vodou a přidáme opečené kotlety. Pod pokličkou podusíme doměkka.
Vhodnou přílohou je bramborová kaše. Na hromádku kaše položíme maso, přelijeme omáčkou se žampiony a ozdobíme kolečky vajíčka.
Podáváme se zeleninovým salátem.

Datum vložení inzerátu: 2011-07-08 13:19:52 | Zobrazeno: 0x

Diskuze k receptu

Partneři