Kotlety po židovsku
Ingredience
4-6 vepřových kotlet
sůl
tymián
česnek
hladká mouka
200-300 g žampionů
2 vejce natvrdo
olej
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, lehce posypeme tymiánem a zlehka z každé strany namočíme do hladké mouky. Na rozpáleném oleji prudce opečeme a vyndáme z pánve. Ve výpeku opečeme žampiony pokrájené na větší kousky. Zaprášíme lžící mouky, rozmícháme, podlijeme horkou vodou a přidáme opečené kotlety. Pod pokličkou podusíme doměkka.
Vhodnou přílohou je bramborová kaše. Na hromádku kaše položíme maso, přelijeme omáčkou se žampiony a ozdobíme kolečky vajíčka.
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Medailonky v bramborovém kabátku,
Prokládaná kotleta,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Atlantik,
Kotlety na houbách,
Fazolové chilli plecko,
Kotlety v marinádě,
Vietnamská pánev,
Athénská jehla,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Francouzské brambory,
Kotlety po židovsku,
Vietnamská pánev,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Smažené klobásy,
Vepřové maso v zelenině,
Vepřové kung-pao,
Kotlety Tokio,
Klobásový pudink,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.