Kotlety v marinádě
Ingredience
6 kotlet
marináda: 2 vejce
lžička soli
lžička pepře
2 lžíce worchestrové omáčky
1 lžíce hořčice
1 lžíce solamylu
4 stroužky prolisovaného česneku
Postup
Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na 24 hodin, možno i déle. Smažíme na trošce oleje na pánvi. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pečeně se švestkami,
Vepřový pilaf,
Vietnamská pánev,
Růžové řízky,
Zapečené kotlety,
Irský hrnec,
Gyros řízky,
Panenka se sýrovou omáčkou ,
Pečená krkovička,
Pajšl,
Znojemské ragů,
Oběd z papiňáku,
Sekané řízky ve vinném těstíčku ,
Zapečené řízky s hořčicí,
Ďábelské kotlety,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Párkový koláč,
Pekingští hadi,
Vepřové kotlety v majonéze,
Vepřové závitky ve znojemské omáčce,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.