Kotlety v marinádě
Ingredience
6 kotlet
marináda: 2 vejce
lžička soli
lžička pepře
2 lžíce worchestrové omáčky
1 lžíce hořčice
1 lžíce solamylu
4 stroužky prolisovaného česneku
Postup
Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na 24 hodin, možno i déle. Smažíme na trošce oleje na pánvi. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Bigos,
Bramborová pizza,
Oběd z papiňáku,
Zázvorová vepřová pečeně,
Bramborový točenec,
Pradědovo tajemství,
Vepřové kostky v leču,
Růžové řízky,
Pikantní omeleta,
Buřtsalát,
Těstoviny s klobásou,
Vepřová roláda,
Vepřové kostky s haluškami v zelí,
Chudákova husa,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Athénská jehla,
Řízky s moravankou,
Atlantik,
Andulčino maso na zelenině,
Vepřové s houbami a rozmarýnem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.