Kotlety v marinádě
Ingredience
6 kotlet
marináda: 2 vejce
lžička soli
lžička pepře
2 lžíce worchestrové omáčky
1 lžíce hořčice
1 lžíce solamylu
4 stroužky prolisovaného česneku
Postup
Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na 24 hodin, možno i déle. Smažíme na trošce oleje na pánvi. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Vepřový perkelt,
Irský hrnec,
Bramborová pizza,
Malá domácí tlačenka,
Klobásový pudink,
Dušené plecko na smetaně,
Pikantní ježci,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Krkovička na zelí s noky,
Prezidentské maso,
Debrecínské plátky,
Vepřové karé s jablky,
Bábovka - tlačenka,
Vepřová panenka na barbecue omáčce ,
Nadívaný vepřový bůček ,
Maďarské pikantní plátky,
Vepřový tokáň ,
Vepřové kostky se zeleninou,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Jazyk v pikantní omáčce,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.