Kotlety v marinádě
Ingredience
6 kotlet
marináda: 2 vejce
lžička soli
lžička pepře
2 lžíce worchestrové omáčky
1 lžíce hořčice
1 lžíce solamylu
4 stroužky prolisovaného česneku
Postup
Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na 24 hodin, možno i déle. Smažíme na trošce oleje na pánvi. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pepřové vepřové,
Maďarské pikantní plátky,
Párkový koláč,
Vepřové kousky v těstíčku,
Zázvorová vepřová pečeně,
Kotlety na houbách,
Gratinované vepřové medailonky ,
Žraločí ploutve,
Pikantní maso,
Ildinčina klobásovka,
Masovo-zeleninovo-těstovinový mišmaš,
Maso podle Michala Davida,
Smažený sýr se šunkou,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Vietnamská pánev,
Athénská jehla,
Pštrosí vejce ,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Pikantní maso,
Pivovarská bašta,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.