Krkovička z trouby
Ingredience
4-5 plátků vepřové krkovice
sůl
6-7 stroužků česneku
2 cibule
marináda: 2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic ostrého kečupu
1 lžička medu
1 lžička mleté papriky
0,5 lžičky mletého pepře
50 ml vody
Postup
Maso naklepeme, z obou stran osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do pekáče a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí.
Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně ji nalijeme na maso.
Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme doměkka (190°C, 60 minut).
Podáváme se šťouchanými bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.
Podobné recepty:
Bábovka - tlačenka,
Kotlety v medové lázni,
Vepřové kousky v těstíčku,
Jazyk v pikantní omáčce,
Klobásové knedlíky,
Bramborová pizza,
Nadívaná vepřová pečeně,
Vepřové maso v sýrovém těstíčku,
Atlantik,
Athénská jehla,
Pivovarská bašta,
Maso v mrkvi s hráškem,
Ildinčina klobásovka,
Utopenci,
Roláda z bůčku,
Lahůdkové balíčky,
Azu,
Gratinované vepřové medailonky ,
Maso na cibuli,
Diblíkův propálený chřtán,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.