Krkovička z trouby
Ingredience
4-5 plátků vepřové krkovice
sůl
6-7 stroužků česneku
2 cibule
marináda: 2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic ostrého kečupu
1 lžička medu
1 lžička mleté papriky
0,5 lžičky mletého pepře
50 ml vody
Postup
Maso naklepeme, z obou stran osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do pekáče a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí.
Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně ji nalijeme na maso.
Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme doměkka (190°C, 60 minut).
Podáváme se šťouchanými bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.
Podobné recepty:
Zapečené rizoto,
Pikantní omeleta,
Kotlety v leču,
Vepřová žebírka,
Pikantní pečená žebírka ,
Pradědovo tajemství,
Kotlety v marinádě,
Schovančiny plátky,
Vepřová pečeně na rozmarýnu,
Hořčičná kýta v zelenině,
Mumie,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
Vepřové kostky v leču,
Řízky naruby,
Athénská jehla,
Vietnamská pánev,
Pečené maso se zelím a těstovinami,
Čínské vepřové nudličky,
Pařížské řízky,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.