Krkovička z trouby
Ingredience
4-5 plátků vepřové krkovice
sůl
6-7 stroužků česneku
2 cibule
marináda: 2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic ostrého kečupu
1 lžička medu
1 lžička mleté papriky
0,5 lžičky mletého pepře
50 ml vody
Postup
Maso naklepeme, z obou stran osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Naskládáme do pekáče a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí.
Suroviny na marinádu dobře promícháme a rovnoměrně ji nalijeme na maso.
Přikryjeme, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme doměkka (190°C, 60 minut).
Podáváme se šťouchanými bramborami a salátem z čerstvé zeleniny.
Podobné recepty:
Pekingští hadi,
Vepřové plátky s paprikou,
Medvědí tlapy,
Vepřová roláda,
Maso pečené v zelí,
Maso v mrkvi s hráškem,
Kotlety v marinádě,
Lečo s uzeninou,
Přírodní řízek s hořčicí,
Pikantní pečená žebírka ,
Kotlety na šlehačce,
Maso podle Michala Davida,
Ďábelské kotlety,
Pečené koleno,
Buřty v pivní lázni,
Kotlety s uzenou paprikou,
Vepřový tokáň ,
Prokládaná kotleta,
Vepřový pilaf,
Bůček na bramborách,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.