Medvědí tlapy
Ingredience
4 plátky vepřové kýty (nebo kuřecích či krůtích prsíček)
4 plátky nízkotučného eidamu
4 plátky drůbeží šunky
kousek papriky
mletý bílý pepř
sůl
trochu oleje
Postup
Plátky masa naklepeme,opepříme,osolíme,naplníme plátkem sýra,šunky a kouskem papriky.Přehneme nebo zavineme a sepneme párátkem.Vložíme na rozehřátou pánev potřenou olejem a zvolna ze všech stran opečeme.Podlijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka.Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Židovská jehla,
Vietnamská pánev,
Pradědovo tajemství,
Párky v županu,
Vepřová kýta v rychlém lístkovém těstě ,
Pikantní řízky v těstíčku,
Lahůdkové balíčky,
Bigos,
Pivovarská bašta,
Bigos,
Kotlety po židovsku,
Chobotnice z prvního patra,
Žraločí ploutve,
Luxusní špekáčky,
Lahůdkové maso v mrkvi,
Vepřové kotlety na jablkách ,
Schovančiny plátky,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Párkový koláč,
Diblíkův propálený chřtán,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.