Medvědí tlapy
Ingredience
4 plátky vepřové kýty (nebo kuřecích či krůtích prsíček)
4 plátky nízkotučného eidamu
4 plátky drůbeží šunky
kousek papriky
mletý bílý pepř
sůl
trochu oleje
Postup
Plátky masa naklepeme,opepříme,osolíme,naplníme plátkem sýra,šunky a kouskem papriky.Přehneme nebo zavineme a sepneme párátkem.Vložíme na rozehřátou pánev potřenou olejem a zvolna ze všech stran opečeme.Podlijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka.Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.
Podobné recepty:
Pečené koleno,
Klobásové knedlíky,
Vietnamská pánev,
Kotlety v zelenině,
Zapečené rizoto,
Maso na cibuli,
Ildinčina klobásovka,
Nadívaná vepřová pečeně,
Kotlety s uzenou paprikou,
Maso pečené v zelí,
Žraločí ploutve,
Plovdivské maso,
Vepřová roláda,
Chalupářská bašta,
Gratinované vepřové medailonky ,
Prokládané brambory,
Znojemské plátky,
Klobásový pudink,
Pikantní vepřové kotlety ,
Špekáčky v leču se sýrem,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.