Pečené maso se zelím a těstovinami
Ingredience
jakékoliv maso vhodné na pečení
nejlépe nějaké odřezky (použila jsem krůtí kýtu)
500 g kysaného zelí
400 g těstovin
sůl
kmín
koření na pečené maso
olej
Postup
Osušené maso ze všech stran osolíme, okořeníme a vložíme do olejem vytřeného pekáčku. Podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka.
Měkké maso z pekáče vyjmeme a do výpeku zamícháme kysané zelí (kdo nerad moc kyselé, může zelí napřed propláchnout vodou a nechat okapat). Přikryjeme a vložíme zpátky do trouby asi na 20 minut (do změknutí zelí). Zatím maso pokrájíme na kousky a společně se zvlášť uvařenými těstovinami vmícháme do měkkého zelí v pekáči.
Podobné recepty:
Zapečené rizoto,
Vepřové plátky po selsku,
Buřtsalát,
Rozmarýnové kotlety,
Kotlety po maďarsku,
Kotlety na cuketě,
Buřty v pivní lázni,
Pivovarská bašta,
Kotlety po židovsku,
Maso v mrkvi s hráškem,
Pórek se šunkou,
Bleskové špagety s vepřovým masem,
Plovdivské maso,
Andulčino maso na zelenině,
Nadívaná vepřová pečeně,
Jazyk v pikantní omáčce,
Diblíkův propálený chřtán,
Marinovaná vepřová panenka ,
Smažené špízy,
Chobotnice z prvního patra,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.