Plovdivské maso
Ingredience
600 g vepřového masa (kýta, plecko)
olej nebo sádlo
1 velká cibule
4 stroužky česneku
4 lžíce ostrého kečupu
1 lžička mleté papriky
1 lžíce hladké mouky
sůl
Postup
Na rozpáleném tuku necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky pokrájené maso a za stálého míchání opečeme do zrůžovění cibule. Pak osolíme, vmícháme papriku, rozmačkaný česnek, kečup a krátce společně osmahneme. Podlijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a krátce povaříme.
Podáváme s hráškovou rýží (nebo čímkoliv jiným).
Podobné recepty:
Marinovaná játra,
Vařené vepřové koleno po Bavorsku ,
Fazolový hrnec sázavského rančera ,
Buřty v pivní lázni,
Pikant-kotlety v alobalu,
Pikantní řízky v těstíčku,
Prezidentské maso,
Irský hrnec,
Čertův měšec,
Vepřové na smetaně,
Kotlety s uzenou paprikou,
Těstoviny zase jinak,
Medová pečínka,
Vepřová kýta s Mochovankou,
Zapečené řízky s hořčicí,
Znojemské plátky,
Prokládaná kotleta,
Luxusní špekáčky,
Pivovarská bašta,
Vepřové maso na kmíně s pivem ,
další recepty z kategorie Vepřové maso
Diskuze k receptu
Partneři
- Mazanec
Recepty na mazanec. - Smoothie recepty
Zajímavé zdravé smoothie recepty na každý den. - Raw recepty
Recepty na moderní raw recepty. - Utopenci
Recepty na různé druhy utopenců. - Vánočka
Recepty na vánočky. - Hrníčková kuchařka
Kuchařka zaměřená pouze na hrníčkové recepty. - Cibulačka
Recepty na oblíbenou francouzskou polévku. - Bezlepková kuchařka
Recepty na bezlepkové pokrmy.